Nu rata Workshopurile de Cooking organizate de Atelierele ILBAH in cadrul ROMHOTEL 2019

#AteliereleILBAH la ROMHOTEL – 2019


Organizat in perioada 21-24 februarie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ROMHOTEL este  platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor din industria ospitalitatii romanesti. Evenimentul pune la dispozitie ocazia de a descoperii de la companii din romania si strainatate cele mai noi piese imobiliare si echipamente folosite in domeniul catering si alimentatie publica.

Pentru ca iubim sa ne implicam in proiecte inedite, am decis sa condimentam putin lucrurile cu nu mai putin de 9 workshopu-uri unice, marca Atelierele ILBAH!

Sunteti curiosi ce v-am pregatit? Sa le luam pe rand:


Cooking Workshop – Paste Carbonara


Ciao Bella! Pentru ca noi stim ca iubesti pastele, ti-am pregatit un super workshop, unde vei invata sa pregatesti, unul distre cele mai indragite tipuri de paste si anume spagetti carbonara. Deşi pare un fel de mâncare simplu de realizat, detaliile sunt cele care dictează perfecţiunea.

Te asteptam in cadrul Romhotel la Romexpo alaturi de Chef Florin Carniceanu pentru a afla secretele unei retete unice!

  • Data: 21 Februarie 2019
  • Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-1

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-paste-carbonara-tickets-56177960793


Cooking Workshop – Supa Crema de Brocoli


Go green! La acest workshop te vei indragosti de gustul legumelor pe care le detestai in copilarie. Supa crema de brocoli este un preparat usor si sanatos, plin de vitamine, dar cu un gust super delicious. Daca aveai impresia ca acest preparat este simplu, te-ai inselat!

Un singur lucru poate strica armonia gustului, dar impreuna cu chef Florin Carniceanu vom deslusi misterul.

  • Data: 21 Februarie 2019
  • Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-2

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-supa-crema-de-brocoli-tickets-56178645842


Cooking Workshop – Fusilli cu Somon


Ciao Bella! Pentru ca noi stim cat de mult iubesti pastele, ti-am pregatit un super workshop, unde de aceasta data vei invata sa pregatesti ceva mai atipic, dar cu un gust extraordinar.

Fusilli cu Somon este un preparat complex la prima strigare, dar nu iti face probleme, alaturi de Chef Florin Carnicianu vei descoperi pas cu pas cum sa pregatesti un preparat de invidiat.

  • Data: 22 Februarie 2019
  • Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr.126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-3

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-fusilli-cu-somon-tickets-56179024976


Cooking Workshop – Supa Crema de Ciuperci


Esti fan supe sau ciorbe? Pentru toti fanii de supe crème am pregatit un workshop unde vei invata pas cu pas cum sa prepari cea mai populara supa crema, cea de ciuperci. Preparate simple la prima vedere mereu ascund secrete pentru a scoate un gust desavarsit.

Alaturi de Chef Florin Carnicianu vei descoperi tainele gustului perfect al Supei Creme de Ciuperci!

  • Data: 22 Februarie 2019
  • Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr.126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-4

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-supa-crema-de-ciuperci-tickets-56179658872


Cooking Workshop – SUSHI


It’s SUSHI time! Daca esti pasionat de bucataria japoneza si ti-ai dorit mereu sa pregatesti un homemade sushi, te asteptam la workshopul nostru. Pentru a realiza sushi-ul perfect trebuie respectate anumite reguli fara de care gustul si preparatul final nu pot straluci.

Alaturi de Chef Catalin Constantin care te va ghida pas cu pas, vei invata sa realizezi corect, maki cu somon si avocado si doua tipuri de nigiri, unul cu somon si unul cu avocado.

  • Data: 23 Februarie 2019
  • Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-5

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-sushi-tickets-56180155357


Cooking Workshop – Chinese Food


Arigatou Gozaimasu! Noi stim ca mancarea chinezeasca ajunge la inima oricarei persoane, de aceea ti-am pregatit un workshop inedit unde vei invata alaturi de Chef Catalin Constantin cum sa gatesti un delicious preparat specific chinezesc de noodles cu pui si legume.

  • Data: 23 Februarie 2019
  • Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-6

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-chinese-food-tickets-56180502395


Cooking Workshop – Vegan Food


Go green! Pentru pasionatii de mancare vegana avem un workshop super fun unde vei invata sa faci alaturi de Chef Catalin Constantin un preparat usor, dar de efect cu un gust aparte. Invata sa faci un altfel de supa crema, ceva neconventional – supa crema de telina cu kiwi si caju caramelizat, legumele nu au fost niciodata mai delicioase.

Hmmm…… Tasty!

  • Data: 23 Februarie 2019
  • Interval orar: 04:00 PM – 05:30 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-7

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-supa-de-telina-cu-kiwi-si-caju-caramelizat-tickets-56180744118


Cooking Workshop – Raw Vegan Delight


Raw Vegan, sinonimul sanatatii vesnice! A fi Raw Vegan nu e un moft, e un stil de viata foarte santos. Raw Food inseamna alimentatia vegana fara foc, care poate fi adaugata la dieta noastra zilnica pentru ca ofera un aport mare de nutrienti.

Vino sa inveti alaturi de Chef Florin Carnicianu cum sa realizezi un delicious piure de masline cu avocado, un smoothy cu castravete si apio foarte fresh si un guacamole cu care nu dai gres!

  • Data: 24 Februarie 2019
  • Interval orar: 11:00 AM – 12:30 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-8

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-raw-vegan-delight-tickets-56181092159


Cooking Workshop – Salata Greceasca


Un stil de viata sanatos este recomandarea doctorului! Salatele sunt mereu esentiale asa ca noi iti propunem o reteta unica pentru a prepara o salata greceasca delicioasa. Nu te lasa pacalit de simplitatea ei, ca o salata greceasca sa fie desavarsita anumiti pasi trebuie urmati.

Te asteptam la acest workshop pentru a descoperi care sunt detaliile care fac diferenta pentru a gati aceasta salata!

  • Data: 24 Februarie 2019
  • Interval orar: 01:30 PM – 03:00 PM
  • Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand nr. 126B

nu-rata-workshopurile-de-cooking-organizate-de-atelierele-ilbah-in-cadrul-romhotel-2019-9

Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-salata-greceasca-tickets-56181785232


SEE YOU THERE!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.