Suntem bucurosi sa anuntam ca am introdus in portofoliul nostru un nou curs de Coafor: Cursul de Hairstylist Coafor (4 luni), care este autorizat, astfel ca la finalul acestuia vei sustine un examen de specialitate. Absolvirea acestuia iti aduce o diploma autorizata de calificare pe care o poti folosi pentru a profesa atat in tara, cat si in strainatate.

Mai mult de atat, informatiile pe care le vei acumula pe parcursul celor 4 luni de curs sunt structurate in mai multe sectiuni si iti vor garanta dobandirea abilitatilor necesare profesarii intr-un salon de infrumusetare.

Pasiunea ta, experienta noastra

Meseria de Hairstylist este de fapt o pasiune hranita in mod constant de noile trenduri, de tehnicile pe care le vei adapta stilului tau, pentru a fi unic! Aceasta meserie depaseste barierele culturale prin diversitatea stilurilor existente. Daca ai abilitati native, fructifica-ti talentul si descopera totul despre acest domeniu. Afla cum sa utilizezi tonuri si texturi pentru a crea finisaje impecabile. Cunostintele acumulate la cursul de Hairstylist reprezinta calea catre o cariera care te va implini. Cu diploma obtinuta, poti profesa in intrega lume.

Vei cunoaste trainerii nostri cu renume in acest domeniu, avand astfel posibilitatea de a descoperi secretele satisfacerii chiar si a celor mai pretentioase asteptari. De altfel, vei crea conexiuni care te vor ajuta dupa finalizarea sedintelor.

Urmeaza-ti visul si implineste-ti viziunea! Te asteptam alaturi de noi pentru a avea parte de cea mai frumoasa experienta!

Detalii curs:

https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor/