La Atelierele ILBAH, anul 2021 a fost un an plin cu de toate. Am reusit sa-i facem mandri de noi pe toti cei ce au crezut in Atelierele ILBAH, iar asta este cea mai mare realizare a noastra, insa pentru 2022 avem planuri marete, noi file albe pe care sa asternem povesti care sa inspire, evenimente care sa ne readuca impreuna si noi oportunitati de a lansa provocari.

Anul acesta Atelierele ILBAH implineste 10 ani de activitate. 10 ani in care am contribuit la indeplinirea nenumaratelor vise si la dezvoltarea nenumaratelor pasiuni care au schimbat vieti. Avem in fata un an pe care sa-l imbogatim cu noi cursuri, traineri, sedii, campanii, evenimente creative si evenimente care ne-au consacrat si ne-au ajutat sa ajungem cat mai aproape de public.

De la actiuni caritabile in care ne vom implica cu mult drag, la cursuri care curprind subiecte interesante, care promit noi activitati, joburi de desfasurat, la evenimente educative in cadrul carora persoane avizate, cu vasta experinta, vor face ca subiectul sa fie unul notabil. Avem invitati supriza care vor imbratisa provocarile lansate de noi, si care, la randul lor, vor lansa provocari voua, prietenilor Atelierele ILBAH, cursanti si viitori cursanti.

De asemenea, realizarile din acesti 10 ani de activitate vor arata munca pe care am depus-o de-a lungul anilor, de care suntem mandri. Astfel, 2022 se anunta a fi un an cel putin pe masura celui trecut!

Ramai aproape de Atelierele ILBAH si nu renunta la indeplinirea dorintelor tale! Indeplineste-ti promisiunile pentru noul an cu incredere. Devino personajul principal al noii tale povesti si completeaza filele albe pe care le-am pregatit pentru tine!

La Atelierele ILBAH, usile sunt larg deschise pentru noi sanse care-si cauta implinirea!

Te asteptam! → https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/