Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Noua colectie Ana Maria Cornea, romantica si diafana

De curand am vizitat showroom-ul Anei Maria Cornea, trainerul cursului de Stilism – Consiliere Vestimentara, unde ea ne-a povestit despre noua sa colectie de succes din acest an.


Intitulata “Jardin du Soleil”, colectia de primavara-vara poate fi descrisa ca romantica, diafana si feminina si este bazata pe carisma si seductie. Culorile care domina sunt somon, baby blue, fuchsia, rosu si verde ou de rata, dar nici negrul nu lipseste. Ca tesaturi, artista a utilizat materiale variate, de la matase, tul si tafta la broderie, dantela si organza.

atelierele-ilbah-ana-maria-cornea-designer-stilism-trainer-colectie

Rochiile au un aer retro, designerul lasandu-se inspirata de anii indepartati in care se punea un accent deosebit pe feminitate. Produsele sale sunt pretioase prin liniile si taieturile lor, puse in valoare prin volumele de pe maneci si piept.

Ana mizeaza mai mult pe feminitate in creatiile ei si astfel rochiile ei sunt destinate tuturor femeilor, indiferent de tipul de corp. Acestea se pot adapta pentru cliente, si astfel ea incurajeaza cumpararea rochiilor facute pe comanda.

atelierele-ilbah-ana-maria-cornea-designer-stilism-trainer-colectieatelierele-ilbah-ana-maria-cornea-designer-stilism-trainer-colectie


Kasta Morrely Fashion Week 2017

“Jardin du Soleil” a fost prezentata in cadrul Kasta Morrely Fashion Week 2017 la Palatul Culturii de la Iasi. Festivalul international de moda este organizat de doua ori pe an, si este primul eveniment de acest gen care a luat loc intr-un palat in Romania. Printre participantii la Kasta Morrely Fashion Week s-au numarat si designeri din Italia, Portugalia, Spania, Austria si Bulgaria, iar Ana a fost una dintre putinii romani prezenti la eveniment.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , , .

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.