De curand am vizitat showroom-ul Anei Maria Cornea, trainerul cursului de Stilism – Consiliere Vestimentara, unde ea ne-a povestit despre noua sa colectie de succes din acest an.


Intitulata “Jardin du Soleil”, colectia de primavara-vara poate fi descrisa ca romantica, diafana si feminina si este bazata pe carisma si seductie. Culorile care domina sunt somon, baby blue, fuchsia, rosu si verde ou de rata, dar nici negrul nu lipseste. Ca tesaturi, artista a utilizat materiale variate, de la matase, tul si tafta la broderie, dantela si organza.

atelierele-ilbah-ana-maria-cornea-designer-stilism-trainer-colectie

Rochiile au un aer retro, designerul lasandu-se inspirata de anii indepartati in care se punea un accent deosebit pe feminitate. Produsele sale sunt pretioase prin liniile si taieturile lor, puse in valoare prin volumele de pe maneci si piept.

Ana mizeaza mai mult pe feminitate in creatiile ei si astfel rochiile ei sunt destinate tuturor femeilor, indiferent de tipul de corp. Acestea se pot adapta pentru cliente, si astfel ea incurajeaza cumpararea rochiilor facute pe comanda.

atelierele-ilbah-ana-maria-cornea-designer-stilism-trainer-colectieatelierele-ilbah-ana-maria-cornea-designer-stilism-trainer-colectie


Kasta Morrely Fashion Week 2017

“Jardin du Soleil” a fost prezentata in cadrul Kasta Morrely Fashion Week 2017 la Palatul Culturii de la Iasi. Festivalul international de moda este organizat de doua ori pe an, si este primul eveniment de acest gen care a luat loc intr-un palat in Romania. Printre participantii la Kasta Morrely Fashion Week s-au numarat si designeri din Italia, Portugalia, Spania, Austria si Bulgaria, iar Ana a fost una dintre putinii romani prezenti la eveniment.