Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

NOU! Start inscrieri cursuri Online LIVE – Atelierele ILBAH

Suntem cu un pas mai aproape de voi… Distanta nu mai reprezinta o bariera!


Acum, poti urma o parte din cursuri in format Online LIVE


Principala noastra misiune a fost intotdeauna acea de a livra excelenta. Ne dorim in continuare sa facem acest lucru, cu acelasi profesionalism! Ambitia noastra de a livra cele mai bune cursuri nu se va opri niciodata, iar aceste noi cursuri online reprezinta urmatoarea etapa a evolutiei noastre.

Educatia reprezinta o forma de a te exprima, de a evolua, si de a iti depasi limitele! Cum nimic nu este imposibil de realizat, de astazi, venim in ajutorul tau cu o echipa de specialisti si profesionisti din toate domeniile, pentru a te impulsiona sa iti dezvolti calitatile sau chiar sa le descoperi. Nu credem in obstacole si nici in bariere! Mai mult ca niciodata, suntem convinsi ca impreuna putem creste si obtine rezultate spectaculoase!

Oriunde te-ai afla, in orice colt al tarii sau al lumii, poti urma ONLINE cursurile preferate. Si pentru ca nu ne place sa facem lucrurile cu jumatate de masura, iti spunem ca aceste cursuri vor fi sustinute in format LIVE. De ce? Pentru ca punem pret pe crearea unei bune relatii de comunicare cu trainerul tau si pentru ca intelegem importanta interactiunii pe timpul desfasurarii orelor de curs. Vei putea obtine in timp real raspunsuri la toate intrebarile tale, asigurandu-ne in acest mod, ca la finalul cursului ramai cu un bagaj de informatii cat mai complex.

Beneficii Online

 Curs Interactiv Online, sustinut in direct
  Posibilitatea de participare de la distanta
  Comunicare excelenta, in timp real
  Calitate Video si Audio excelenta
  Interfata simpla, intuitiva
  Optiunea de partajare a ecranului
  Optiune Whiteboard. *Trainerul poate exemplifica anumite schite si desene folosind o tabla de scris virtuala.

Fa-ti curaj si da-i sansei tale, o sansa! Noi iti suntem alaturi si promitem sa te surprindem in cele mai neasteptate moduri, asa cum te-am obisnuit! Pasiunea noastra pentru a face lucruri frumoase continua; urmeaza cursuri noi, provocari noi! Noi suntem pregatiti, tu esti gata sa tii pasul cu noi?


Iata aici lista cursurilor Online LIVE:

https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-online-live/


Toate cursurile Atelierele ILBAH? Aici: https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.