Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate!

Nou la Atelierele ILBAH: Ikebana cu Sanda Lazur

Este oficial! Un nou workshop si-a facut aparitia la Atelierele ILBAH. Este vorba despre cursul de IKEBANA, in cadrul caruia veti avea ocazia sa deslusiti vechile taine ale artei japoneze, alaturi de Sanda Lazur

Cursul se va desfasura  pe parcursul a 4 saptamani, iar florile si toate materialele necesare realizarii aranjamentelor vor fi puse la dispozitie de Atelierele ILBAH. In luna Martie puteti profita si de o reducere de 20%, valabila pentru primul curs ce va incepe la sfarsitul lunii Martie/inceputul lunii Aprilie.

Cursul poate fi gasit la sectiunea: Training-uri!

Pentru mai multe detalii accesati link-ul urmator:  Click pe LINK

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.