Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Nou la Atelierele ILBAH: Curs Frizerie – Barbering – Men’s Grooming

Odata cu sezonul de cursuri 2016, am lansat la Atelierele ILBAH un nou curs la mare cautare!

Specializeaza-te in cel mai bun Curs de Frizerie (Barbering) si descopera secretele tunsorilor barbatesti. Vei invata de la experti in frizerie si grooming: tehnici de frizerie clasice si moderne, cum sa alegi tunsoarea potrivita in functie de fizionomia clientului, notiuni de styling, dar si pretioasele Tips&Tricks.

Cursul de Barbering organizat de Atelierele ILBAH este cu totul deosebit fata de cursurile clasice de frizerie, deoarece nu se folosesc masinile de tuns, singurele ustensile folosite in cadrul cursului fiind pieptenii si foarfecele!

curs frizerie

Trainerul acestui curs este Laurentiu Baban, absolvent al scolii HED Academy, expert in frizerie, tunsori si Barbering.  Avand peste 8 ani de experienta in domeniu, Laurentiu Baban este un adevarat profesionist, pregatit sa transmita mai departe cursantilor sai toate informatiile si tehnicile legate de Tunsoare, Styling si Barbering.

Cursul dureaza 8 saptamani si se adreseaza celor aflati la inceput de drum in acest domeniu. Se incepe de la 0!

Mai multe informatii gasiti in link-ul de mai jos:

Curs Frizerie (Barbering)

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.