Curs Social Media la Atelierele ILBAH sau cum sa devii expert in Social Media Marketing

Cauti un Curs de Social Media? Acum il poti urma chiar in cadrul Atelierele ILBAH! Incepand cu luna August a acestui an, toti amatorii de retele sociale se pot inscrie la un curs senzational, ce va fi deschizator de noi orizonturi in materie de Social Media Marketing. Este un curs care iti va permite sa atingi urmatorul nivel! Vei intelege cum fac profesionistii sa construiasca comunitati sau audiente uriase, reusind astfel sa atinga cu mesajele lor mii de utilizatori prin intermediul retelelor de socializare. Descopera strategii de Social Media Marketing si afla cum poti sa ajungi si tu in liga profesionistilor.

Cursuri de Social Media ca o necesitate in online marketing…

Retelele sociale numara aproximativ 1,6 miliarde de utilizatori in momentul de fata! La cati dintre ei ai ajuns tu? Pe cati dintre ei i-ai transformat in clienti?

Cursul de Social Media se adreseaza celor care vor sa descopere secretele retelelor sociale precum si instrumentele de marketing puse la dispozitie. Cursul este util celor care doresc sa puna in practica notiunile invatate, construindu-si astfel strategii proprii de Online Marketing. Cand este recomandat sa folosim anumite retele sociale sau ce fel de campanii de online marketing sunt potrivite pentru fiecare platforma in parte sunt lucruri de baza pe care le vei invata la curs. Ce fel de reclame putem sa realizam si cum le putem monitoriza? Cum optimizam costurile pentru a maximiza profiturile? Inscrie-te la Cursul de Social Media organizat de Atelierele ILBAH.

curs-social-media-curs-retele-socializare-atelierele-ilbah

Curs Social Media – Descopera secretele profesionistilor

Oricine poate crede ca stapaneste tehnicile de social media, pentru ca, nu-i asa, folosim retelele de socializare in fiecare zi, fie ca este vorba despre Facebook, Instagram sau Twitter. Adevarul este ca, in mod uzual, sunt folosite foarte putine din functiile complexe ale acestor retele de socializare. La un nivel avansat, instrumentele de Social Media Marketing devin adevarate tooluri de online marketing cu rate de conversie incredibile. Cei care au inteles acest lucru s-au apucat deja de treaba!

Interconectivitatea dintre platforme a ajutat foarte mult la dezvoltarea acestui segment a online marketingului. Afla ce functioneaza si ce nu functioneaza in materie de social media (atentie.. vom discuta pe cifre si statistici). Te provocam! Afla mai multe detalii despre curs aici: Curs Social Media la Atelierele ILBAH…cursuri-social-media-instrumente-de-marketing-atelierele-ilbah