Atelierele ILBAH a lansat Cursuri pentru Adolescenti! O categorie variata de cursuri destinate adolescentilor sunt adaugate portofoliului Atelierele ILBAH, astfel ca tinerii vor avea sansa de a urma cursuri de specialitate din domeniile: Design, Moda, Cooking, Grafica, Programare, Business, Antreprenoriat, Beauty la sediile Atelierele ILBAH din Bucuresti, Ploiesti si Cluj-Napoca!

Cursurile se adreseaza adolescentilor care vor sa isi descopere pasiunile, care isi doresc sansa de a studia, sau de a se pregati pentru o meserie de viitor. Atelierele ILBAH si-a deschis larg portile pentru pasiunile ce asteapta sa fie descoperite.

Cursurile sunt structurate in asa fel incat cursantii sa aiba oportunitatea de a imbina partea teoretica cu cea practica, iar pana la finalul cursului sa reuseasca sa intocmeasca un portofoliu, care sa reprezinte un prim pas in dezvoltarea lor profesionala.

O baza buna intr-un domeniu in care alegi sa activezi defineste ce fel de specialist vei deveni. Informatiile corecte, sugestiile punctuale, ofera cursantului increderea de care are nevoie sa ajunga sa stapaneasca meseria pe care si-o doreste.

Sa faci cariera din pasiunea ta reprezinta o provocare, insa specialistii vor sti intotdeauna cum sa faci asta. Structura cursurilor ajuta adolescentii sa puna in practica informatia teoretica, sa-si descopere abilitatile intr-un domeniu nou.

Vezi Lista Cursuri Adolescenti