Ne bucuram sa anuntam lansarea Cursurilor de Croitorie la Atelierele ILBAH. Cursul se adreseaza atat celor care doresc sa isi inceapa cariera sau sa se perfectioneze in domeniul confectionarii de haine, dar si pasionatilor de moda care se indreapta catre o cariera de design vestimentar sau consiliere vestimentara. Croitoria ofera bazele tehnice pe care se sprijina arta design-ului vestimentar.

Croitoria este o arta in care detaliile fac diferenta. Textura materialelor si croiala pieselor vestimentare trebuie sa complementeze perfect persoana care le poarta – sa ii puna in valoare calitatile si si sa ascunda micile imperfectiuni. Veti invata despre diferitele tipuri de cusaturi si materiale, cum sa confectionati si sa lucrati cu tipare, iar la sfarsitul cursului va asiguram ca veti stapani tainele masinii de cusut si ca veti avea suficiente cunostinte pentru a crea propriile piese vestimentare.

Dorim ca toti absolventii cursurilor noastre sa aiba o sansa pe piata muncii. Asadar, pe langa partea teoretica, vom pune accent mai ales pe partea practica. Diplomele sunt recunoscute atat national, de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (ANC), cat si la nivel international. Dorim sa va facilitam parcursul in cadrul cursurilor, de aceea toate materialele necesare cursului sunt asigurate de Atelierele ILBAH.

Cursul se desfasoara pe o perioada de 4 luni, in atelierele noastre de croitorie dotate complet, cu masini de cusut si toate utilajele necesare unei bune practici.

Mai multe detalii gasiti la adresa //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-croitorie/

 

Curs-Croitorie-Atelierele-ILBAH-croitor