Eveniment devenit deja traditie, Gala Atelierele ILBAH 2016 va avea loc Joi, 15 Decembrie, incepand cu orele 19.00 la Maison 13.

Asa cum deja v-am obisnuit in fiecare sfarsit de an, Gala Atelierele ILBAH este un motiv de sarbatoare! Spunem sarbatoare pentru ca este momentul in care premiem cei mai buni dintre cursantii si trainerii nostri si ne mandrim cu reusitele lor, obtinute de-a lungul anului. Anul acesta ne intalnim la Maison 13 unde vom celebra 4 ani in care am crescut si am invatat alaturi de persoane dragi. Vom acorda premii pentru cei mai frumosi oameni: traineri, cursanti, colaboratori si prieteni. Un moment important il va reprezenta defilarea de moda, in cadrul careia cursantii nostri de la Fashion Design isi vor prezenta creatiile.

Evenimentul va cuprinde numeroase momente artistice! Vino alaturi de noi sa descoperi surprizele pe care ti le-am pregatit anul acesta!


Atentie! Accesul in cadrul evenimentului se va face numai pe baza de invitatie. Acestea vor fi trimise personal fiecarui invitat.


Vezi in clipul de mai jos cum a fost la Gala Atelierele ILBAH 2015.

Un strop de bucurie pentru Nicole!

In cursul lunii Noiembrie am aflat o veste foarte trista, unul dintre cei mai apreciati traineri Atelierele ILBAH, Nicole, a fost diagnosticata cu cancer intr-o forma avansata. Cursantii, trainerii si angajatii Atelierele ILBAH s-au mobilizat si au organizat o campanie umanitara in care au incercat sa aduca un strop de bucurie lui Nicole si familiei sale. La Gala Atelierele ILBAH de anul acesta campania umanitara continua, participantii fiind invitati sa doneze orice suma de bani pentru unul dintre cei mai optimisti si plini de viata oameni, Nicoleta Mirea.

Ne vedem la Gala Atelierele ILBAH 2016, la Maison 13 (Strada Dumbrava Rosie 2, Bucuresti) pe 15 Decembrie, orele 19.00!