Albert Hadley spunea ca esenta designului de interior vor fi mereu oamenii si cum acestia vor trai. Din acest motiv, munca unui designer nu inseamna doar alegerea unui mobilier in tendinte sau includerea a cat mai multe trenduri in spatiul dat.

Primul pas pe care un designer trebuie sa il faca este sa cunoasca oamenii care vor locui spatiul, sa inteleaga nevoile lor, stilul preferat de acestia, pentru ca apoi acel spatiul sa poata fi numit acasa.

Da, trebuie respectate anumite reguli pentru amenajarea camerelor, iar trendurile sunt un lucru de care trebuie sa se tina cont, insa lasand toate acestea la o parte, foarte importanta devine functionalitatea spatiului, un aspect pe care designerul de interior stie sa puna accentul.

La cursul de Design Interior de la Atelierele ILBAH, trainerii iti impartasesc din experienta lor si te pregatesc cu tips&tricks pentru viitoarele tale proiecte, iti ghideaza pasii pentru proiecte frumoase si armonioase, iar asta se poate observa in frumoasele proiecte realizate de catre cursantii nostri: Ana-Maria Barin, Georgiana Ivanciu, Raluca Racotzi, Sabina Toth.

Multumim trainerilor nostri din Bucuresti – Miruna Ardelean, Raluca Popp, Roberta Ciorzan si Alexandra Coman, pentru implicarea de care dau dovada la fiecare grupa!

Pasiunea trainerilor se transmite cursantilor Atelierele ILBAH, dandu-le increderea de care au nevoie la inceput de drum, in frumoasa lume a Designului de Interior!

Design Interior impreuna cu Atelierele ILBAH

Daca esti pasionat de amenajarile interioare si vrei sa inveti mai multe despre acest domeniu, Atelierele ILBAH este locul perfect pentru tine, unde poti alege din patru cursuri sau workshop-uri.

La Cursul de Design Interior vei invata cum sa amenajezi o locuinta. Timp de 10 saptamani vei invata regulile pe care trebuie sa le aplici fiecarei camere in parte, vei experiementa cu texturi si textile, culori si lumina, forme si patternuri, materiale si finisaje, vei invata sa realizezi un releveu si vei lua parte la diferite vizite in showroom-uri de specializate. La finalul cursului vei avea primul tau proiect de amenajare interioara si toate informatiile necesare pentru a continua pe acest drum!

In continuare, la Cursul de Specialist Decorator Interioare vei aprofunda cunostintele de amenajre a caselor de diferite tipologii, dar vei invata si amenajarea de birouri sau diferite spatii publice, precum restaurante, showroom-uri si altele. De asemenea, vei face o prima incursiune in programe precum Autocad si Photoshop, intr-un curs practic de 5 luni.

Daca doresti doar sa inveti bazele designului interior pentru a-ti amenaja locuinta ta sau a prietenilor tai, atunci Cursul de Design Interior Express este alegerea potrivita. Timp de 10 sedinte care se desfasoara Online Live, vei invata despre importanta lunii, cum sa alegi si sa imbini culorile si texturile, dar si despre mobilier si finisaje, stiluri arhitecturale si conceptul amenajarii.

Daca doresti sa iti specializezi cunostintele, iti punem la dispozitie patru Workshopuri de Design Interior – Online Live: Accent pe Culoare, pe Geometrie, pe Decoratiuni sau pe Lumina.

Pasiunile noastre sunt cele care ne alimenteaza pozitiv viata, asadar, te sfatuim sa ai incredere in specialisti, sa fii curios, dornic de a invata, de a studia, de a asimila cunostinte de care sa te bucuri tu si cei pentru care vei modela spatii goale si reci.

De asemenea, multumim partenerilor Atelierele ILBAH care isi deschid portile showroom-urilor lor pentru cursantii nostri, astfel inca acestia sa poata studia indeaproape gama variata de instrumente care vor face compusul spatiului numit ulterior ACASA.