Inscrie-te ONLINE folosind codul #multumim si
beneficiezi de 20% ExtraReducere la orice curs, pentru plata integrala! 15.11 – 2.12.2020


Fie ca ne dorim sau nu, ne indreptam cu pasi repezi de finalul acestui an. Si ce an!

Se termina un an cu multe provocari, un an pe care nu il vom uita prea curand. Un an in care am simtit poate mai mult ca niciodata, cat de mult ii apreciem pe cei din jurul nostru si totodata timpul petrecut impreuna. Un an in care am invatat sa apreciem lucruri pe care inainte le consideram „normale”.

Ne incurcam putin in cuvinte, ne fastacim…pentru ca defapt, nu stim cum sa va spunem faptul ca ceea ce ne-a emotionat anul acesta cel mai mult ati fost chiar VOI. Voi, studentii, visatorii, pasionatii nostri, ce ne-ati ajutat sa depasim aceste momente si sa fim alaturi de visurile voastre. Ne-ati invatat ca pasiunile nu tin cont de nimic, ca viata continua si ca noi trebuie la randul nostru sa continuam sa ducem mai departe ceea ce am inceput acum 8 ani. Sa sustinem creativitatea in toate formele ei! Pentru acest lucru VA #MULTUMIM! Voua, va multumim pentru increderea pe care ati avut-o in noi in tot acest an, pentru entuziamsul cu care ne-ati fost alaturi si pentru ca ne-ati dat voie sa fim alaturi de voi in povestile voastre! Va multumim pentru aceasta calatorie pe care am parcurs-o impreuna si va promitem, ca ramanem in continuare alaturi de toti ce viseaza sa isi construiasca un nou vis sau sa isi descopere noi pasiuni!

Drept multumire, in perioada 15.11 – 2.12.2020, la plata integrala avem 20% ExtraReducere la toate cursurile din portofoliul nostru! Alege unul, sau mai multe si ne vedem la curs!


Care sunt Pasii pentru a beneficia de
ExtraReducerea de 20%:


  • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri).
  • Apasa butonul „Vreau sa ma inscriu”, sau „Solicita Informatii” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
  • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
  • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l cu incredere si completeaza campurile obligatorii.
  • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #multumim si sa apesi pe butonul de validare.
  • Atentie! ExtraReducerea de 20% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
  • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

*Regulamentul Campaniei


  • ExtraReducerea de 20% este valabila pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada 15.11 – 2.12.2020) si se aplica doar la plata integrala a cursului. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.
  • Atentie! ExtraReducerea de 20% este valabila pentru inscrierea la cursurile care sunt programate sa inceapa in perioada 15.11.2020 – 06.06.2021. In cazul in care nu puteti participa la cursurile care incep in aceasta perioada, reducerea se anuleaza.
  • Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.
  • ExtraReducerea de 20% nu se cumuleaza cu alte reduceri.
  • Locurile ce pot beneficia de ExtraReducerea de 20% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita: 2 Decembrie 2020.

Vezi aici: Lista Cursuri

#multumim

Cu multa dragoste si recunostinta,
Echipa Atelierele ILBAH