Iubitorii de fashion si-au dat intalnire la ROMEXPO in perioada 26-29 septembrie, unde a avut loc targul expozitional MODEXPO.


De doua ori pe an companii de renume din tara dar si din strainatate se reunesc sub aceelasi acoperis, la MODEXPO, pentru a oferi vizitatorilor produse, de la tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie pana la accesorii. In acest an au fost prezente peste 50 de companii din Romania, dar si din China, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia. Targul a fost totodata ocazia perfecta in special pentru sexul feminin de a fi in pas cu noile tendinte in materie de fashion din sezonul toamna/iarna 2019 si primavara/vara 2020.


Descopera Tainele Croitoriei


 

Pentru a 3-a oara consecutiv Atelierele ILBAH au fost prezente la MODEXPO, organizand o serie de 6 workshop-uri GRATUITE de Croitorie sub numele ” Descopera Tainele Croitoriei”, pentru pasionatii care fie vor sa isi condimenteze hobby-ul sau sa urmeze o cariera in domeniu!

Industria textila din Romania a resimtit un declin din cauza lipsei fortei de munca calificate. Atelierele ILBAH sustine industria textila, din care face parte si meseria de croitor, una dintre cele mai vechi si nobile meserii, la foarte mare cautare in marile orase ale tarii dar si in strainate.

Toate masinile de cusut au fost puse la dispozitie de Brother. Croitoria este mai mult decat o arta, este o stiinta iar specialistii Brother duc inovatia la nivel inalt cu masini de cusut de ultima generatie si usor de folosit.

Participantii au plecat cu un zambet larg si un obiect cusut cu propriile lor maini, folosind toate instrumentele si experimentand cu masinile de cusut.


Multumim!

Va asteptam la urmatoarea editie!

 

Multumim trainerilor Atelierele ILBAH: Andrei Onita, Zgura Ancuta, Gheorghe Georgeta, Marinescu Lica si Vlad Iulia