„Eu nu creez haine, eu creez vise”, spunea, atat de frumos, Ralph Lauren.

Asta isi propun Atelierele ILBAH, prin noul Curs Autorizat lansat: Design si Proiectare Costume Barbatesti. Un curs in cadrul caruia afli totul despre stil, originalitate si eleganta barbateasca! Se spune ca un barbat stilat stie sa faca un nod la cravata, are mereu pantofii impecabili si face un statement prin discretie si modestie. Atitudinea are procentul ei in alcatuirea ansamblului perfect, insa semnatura vestimentara este cea care completeaza imaginea. Vestimentatia si alegerile stilistice corecte reprezinta acea modalitate coerenta de a transmite informatii despre tine insuti, chiar  inainte de a vorbi.


Curs Design si Proiectare Costume Barbatesti – Ghidul Complet


Cursul propus de Atelierele ILBAH te va introduce in lumea fascinanta a realizarii costumelor barbatesti. Vorbim despre o alta abordare. Vorbim despre design si proiectare vestimentara ca forma de arta, una ce are la baza calcule matematice si sabloane geometrice ce trebuie neaparat insusite.

Pentru a ajunge la executia costumului barbatesc facut la comanda si despre care sa nu se poata folosi alt cuvant decat impecabil, trebuie parcursi numerosi pasi. Trebuie inteles si definit stilul vestimentar inainte de orice altceva, sa ai cultura modei, sa stapanesti teoria culorilor, a texturilor, trebuie sa dai dovada de creativitate, sa fii dispus sa te reinventezi prin cunoastere, sa vrei sa muncesti pentru fiecare detaliu care va face diferenta, sa iti doresti perfectiunea. Un stil masculin bine definit si construit vorbeste de la sine, e un mix intre relaxarea cu care stii sa porti o tinuta si tinuta in sine care vine ca o completare. Calitatea materialelor folosite este primordiala. Confortul, finetea detaliilor si atentia majora acordata executiei sunt elemente esentiale in construirea costumului barbatesc perfect.


VIDEO Eveniment Lansare Cursuri Design si Proiectare Costume Barbatesti


Trainerul tau, Razvan Pintea a revenit in Romania, dupa 20 de ani in Italia, pentru a te invata cum fac costumele Barbatesti conform adevaratei arte sartoriale!


Maestrul Razvan Pintea va fi trainerul tau si te va ajuta sa descoperi universal fascinant al realizarii costumelor barbatesti. Te va invata ce inseamna perfectiunea si cum o poti atinge. Este omul care, dupa 20 de ani de studii intense in Italia, a revenit in Romania pentru a impartasi si altora din experienta acumulata in materie de moda masculina. Vrea interactivitate, vrea dedicare, vrea pasiune si vrea dorinta de a face lucrurile altfel. Stie ca se poate si stie ca in moda nu exista limite. In afara celor pe care ti le impui. Iar el nu impune nimic. Vrea doar determinare in a face lucru de calitate, ambitie, creativitate si stil pe care sa vrei sa ti-l dezvolti prin cunoastere.


Inscrie-te la curs! Mai multe detalii gasesti aici: Curs Design si Proiectare Costume Barbatesti.