Am lansat Cursul de Stilism – „The Complete Stylist” cu Maurice Munteanu!


Un om carismatic, un om, fara doar si poate, extrem de inteligent, disciplinat si riguros atunci cand vine vorba despre marea sa dragoste – moda. Gandeste deschis si liber, zambeste chiar si atunci cand nu agreeaza punctul tau de vedere, combate, daca este cazul, atat de bine, mereu cu argumente, tot ceea ce tine de exprimarea stilistica a celor din jur. Este un personaj, este un om ce “respira“ moda si care a dat o alta definitie stilului, considerand ca totul deriva din atitudine si asumarea cu care stii sa porti ceea ce porti. Este Maurice Munteanu, stilist, fashion editor, jurat al emisiunii fenomen “Bravo, ai stil!” si, mai nou, trainer Atelierele ILBAH.


In industria modei nu trebuie sa semeni cu nimeni, nu trebuie sa citezi, ci sa fii citat


Maurice va preda cursul de Cursul de Stilism – „The Complete Stylist” si, cu siguranta, va avea capacitatea de a trasa coerent si clar limitele unei marci personale, stilistic vorbind. Are niste reguli clare de la care nu se abate atunci cand vine vorba de fashion. Fiindca are o cultura a modei extrem de bine pusa la punct, considera ca in aceasta industrie nu trebuie sa semeni cu nimeni, nu trebuie sa citezi, ci sa fii citat, e important sa ajungi sa reprezinti ceva, orice, pentru o comunitate si, in final, sa nu-ti pese, deoarece relevanta cu adevarat e doar propria opinie.

Curs-Stilism-Cursuri-de-Stilist-despre-stil-cu-Maurice-Munteanu-the-complete-stylist-atelierele-ilbah-blog

E cool sa ai curajul sa fii tu!


Maurice Munteanu, a acceptat cu mare bucurie propunerea de a fi trainer in cadrul Atelierele ILBAH. Rolul sau va fi acela de a-i invata si pe alti pasionati de moda cum trebuie privite lucrurile pentru a vorbi de stil si a compune un intreg care sa atraga nu doar priviri, ci, mai ales sa nu fie uitat! Stilul inseamna asumare, inseamna curaj, inseamna independenta. E cool, sa ai curajul sa fii tu, indiferent de situatie si indiferent ce ar insemna asta. Dar toate astea se invata si e nevoie de studiu si exercitiu pentru a deveni un personaj asumat, de la un capat la altul, nu o simpla preluare primara, oarba si fara substanta.


Sase saptamani despre ce inseamna meseria de Stilist


Cursul de Stilism – „The Complete Stylist” cu Maurice Munteanu isi propune educarea celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniu. Este nevoie de oameni care sa cunoasca istoria modei, care sa stapaneasca tot ce inseamna tendinte, asocieri cromatice si de texturi. Este nevoie de cat mai multi oameni verticali si coerenti, cu o viziune articulata in moda. Maurice Munteanu este profesionistul care te poate indruma si a acceptat atat de deschis sa fie „proful” tau de stil si cultivare a unor repere estetice puternice.


Maurice te invita la curs fara a vrea sa fie idealist (sau poate… au contraire). Inscrie-te!


Detalii despre Curs Stilism – „The Complete Stylist” cu Maurice Munteanu gasesti aici…