Arta! Pasiune! Trenduri 2019! Oameni Frumosi!


Naturaletea, tunsoarea si culoarea au fost subiectele abordate de  doi traineri profesionisti in cadrul unui masterclass sustinut de Atelierele ILBAH. Gabriel Dumitru si Cristina Rosca au fost, pentru o zi, vocea noilor tendinte in materie de hairstyle, culoare si tunsoare pentru anul 2019, un an in care reprezentantele sexului frumos tind spre frumusete si perfectiune.

Experti in arta de a pune in evidenta punctele forte ale fiecarui chip, Gabriel si Cristina au vorbit despre asocierea celor trei elemente: naturalete, fashion si timp.  In era in care timpul este cel mai mare dusman al nostru, acestia au oferit participantilor sfaturi si tips-uri despre cum putem folosi timpul in favoarea noastra.

 

Vineri  16 august  peste 30 de pasionati ai domeniului beauty au asistat la  demonstratii revigorante de culoare si tunsoare. Timp de mai bine de patru ore stralucirea cele noua modele s-a datorat culorilor vibrante, ce se regasec in trendurile anului 2019.  De la nuante pastelate si pudrate –  roz si mov –  culori calde sau platinate ce nu vor iesi niciodata din trend – blond platinat sau blond auriu, pana la controversatul roscat cu nuante de cupru, aramiu, si rosu intens.

Gabriel Dumitru are o experienta de 7 ani, timp in care a pregatit peste 100 de absolventi ai cursurilor de Coafor Stylist Atelierele ILBAH, iar  Cristina Rosca, cu o experienta de 20 de ani in domeniu, nenumarate workshop-uri, prezentari de moda si aparitii in reviste de specialitate au facut o demostratie inedita de culori explozive.


Va multumim, oameni frumosi!

 

Cele 9 modele au purtat tinute oferite de catre Monica Diaconita, o absolventa foarte talentata a cursurilor Atelierele ILBAH cu titlul de Creator Proiectant Imbracaminte.

Multumim Monica!

Make-up realizat cu ajutorul:

Andreei Ianculescu, Daianei Rosca, Lilianei Apopei, Siminei Zaharia.

Multumiri speciale adresam celor 8 asistenti hairstyle:

Costel Valcu, Marin Calin, Popa Vasilica, Dabacian Antonio, Alexandra Adar, Manuela Pana, Valerica Moldovan, Hera Alexandru.

Multumim Mihai Popa si Iulian Lazar pentru imaginile video si fotografiile surprinse in cadrul evenimentului.

Multumim modelelor!

Andreea Mihaela, Bianca Ioana Gerea, Lavinia Andreea, Ioana Raluca Stanciu, Diana Beatrice Vintilă, Dana Barbu, Miruna Alexandra

Parteneri:

Keune

 Te asteptam la cursurile de Coafor Stilist!