Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Manichiura perfecta, esentiala in arsenalul de seductie al oricarei femei

Un text de Dana Cimpoi, trainer Curs Unghii False – Stilist Unghii

O manichiura perfecta este o carte de vizita esentiala pentru orice femeie care se respecta, asa ca, indiferent de anotimp, ingrijirea unghiilor este foarte importanta. Si cum nu toate femeile au fost inzestrate de la mama natura cu unghii perfecte, este nevoie de ajutor din partea specialistilor.

Astfel, una dintre tehnicile folosite de stilistii de unghii este stilizarea, care ajuta la obtinerea formelor si marimilor perfecte pentru fiecare unghie, in functie de forma naturala a acesteia. Tehnica presupune 3 ore de lucru, insa rezultatul este unul pe masura: manichiura astfel realizata ar trebui sa reziste 21 de zile, indiferent daca se opteaza pentru o manichiura clasica, de zi, sau una de ocazie. Conditia de baza este ca intregul procedeu de stilizare sa fie realizat corect.

Unghii 7

Micile detalii fac diferenta

La cursul de Stilist Protezist de Unghii din cadrul scolii Atelierele ILBAH, cursantii invata tocmai acesti pasi esentiali pentru a realiza unghii perfecte, incepand de la notiuni de baza, precum sterilizarea instrumentarului de lucru, si pana la detalii fine si pictura pe unghii.

De asemenea, dincolo de notiunile de baza, un stilist protezist de unghii trebuie sa stie sa faca diferenta intre tips si extensie, intre manichiura french de interior si de exterior, intre forma naturala a unghiei si forma finala dupa aplicarea gelului.

 

Cum poti invata si tu arta decorarii unghiilor false

Toate aceste notiuni, precum si multe alte tips&tricks fac parte din programa cursului de specializare Stilist Protezist de Unghii de la Atelierele ILBAH. Cursul se adreseaza celor care iubesc arta aplicarii si decorarii unghiilor false. La Atelierele ILBAH vei invata sa duci aceasta indeletnicire la urmatorul nivel. Absolvind acest curs vei obtine o diploma autorizata de Stilist Protezist Unghii cu care vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Mai multe detalii despre curs si perioada de inscriere gasesti aici.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.