Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Make-up & Hair la Zenith Media Martie 2014

Make-up & Hair la Zenith Media Martie 2014:

A fost o sedinta de Make-up & Hair senzationala si extrem de solicitanta! Datoria echipei Atelierele ILBAH a fost aceea de darui un look special unui grup de 40 de doamne si domnisoare din cadrul agentiei Zenith Media avand drept tematica stilul traditional romanesc: ii, bucle, impletituri si multe nuante de ruj rosu! Noi suntem foarte mandri de activitatea pe care am depus-o, echipa noastra s-a descurcat de minune si a creat niste machiaje si coafuri senzationale!

Echipa Atelierele ILBAH a fost prezenta la acest eveniment cu participanti de la cursurile de Make-up , Coafor Stilist si FCMP (curs 4in1).

Ii felicitam din toata inima si le multumim: trainer-ilor Cristina Rosca, Denisa Kelaru si Adrian Lungu, partenerilor nostri KEUNE si INGLOT!

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.