Atelierele ILBAH va asteapta intre datele 9-10 Noiembrie la primul festival de Make-up din Romania – Make-up fest 2013.

Aflat la prima editie, Make-up Fest 2013 este un eveniment care nu trebuie ratat sub nicio forma si care se prezinta drept un pretext absolut necesar pentru decriptarea secretelor care plasmuiesc arealul profesional al frumusetii. Este vorba despre debutul celui mai important festival de machiaj din Romania, care reuneste in perioada 9-10 noiembrie, intre orele 10-20, la Sala Dalles, cei mai apreciati profesionisti din domeniu, artisti care lasa amprente unice atat pe chipul cat si in sufletul femeilor.

Cum nu puteam lipsi de la acest eveniment ne-am gandit sa va intampinam aici cu o mega surpriza. Va invitam la standul B23, unde ne veti putea gasi impreuna cu o parte din cursantii de la cursul de Machiaj Profesional. Aici veti avea parte de demonstratii si puteti beneficia chiar si de schimbari de look. In plus, va asteptam cu o surprinza de proportii, pe care te invitam sa o descoperi. Multi dintre voi incep sa isi dea seama deja despre ce este vorba, asa ca toti cei prezenti la Make Up Fest vor primi un mic cartonas cu care ….. mai bine va lasam pe voi sa descoperiti ce puteti face cu el :).

Festivalul de machiaj – Makeup Fest este un eveniment la care sunt invitati sa participe toti profesionistii din domeniul make up şi de infrumusetare dar in aceeasi masura ne adresam si consumatorului final care are posibilitatea sa dobandeasca informatii pretioase legate de arta machiajului si de produsele profesionale.

Organizatorii promit o intalnire cocheta, plina de informatii, noutati, show-uri, concursuri si master classes sustinute de numele cele mai importante ale machiajului din România. Acest eveniment de două zile va reuni un mix de branduri de machiaj de top si o implicare totala din partea unor nume de seama din acest sector care vor sa daruiasca si sa impartaseasca cu cei prezenti, talentul şi experienta lor: Alexandru Abagiu, Alina Serbu, Mirela Vescan, Darius Stanese, Maria Pauna, Ana Maria Gorgonetu, Andi Panait, Mirela Paduraru, etc.

Daca doriti sa incepeti o cariera in machiaj, sa deveniti model, sa va perfectionati cunostintele sau sa invatati pur si simplu cum sa va machiati corect, va asteptam in numar mare la aceasta prima intalnire pe care vi-o da frumusetea.

Vino si tu la Make-up fest si cauta standul si reprezentantii Atelierelor ILBAH!

poza-Make-up-fest

556768_172000412993437_1165521722_n