Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Magnetic Nails – Parteneri Atelierele ILBAH 2014

Atelierele ILBAH anunta o noua colaborare de succes cu unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de produse profesionale in domeniul Nail Art la nivel mondial. Noii parteneri oficiali ai cursurilor de Unghii False organizate de Atelierele ILBAH sunt: MAGNETIC NAILS. 

Asa cum deja v-am obisnuit, incercam constant sa atragem sustinerea unor parteneri puternici alaturi de care sa oferim cursuri de inalta calitate folosind produse profesionale din gama de TOP. Asadar, dupa colaborarile incheiate cu INGLOT Romania, KEUNE si JUKI, urmeaza parafarea colaborarii cu Magnetic Nails ca partener oficial al cursului de Unghii False (Tehnician Unghii False – Stilist Protezist de Unghii).

Aceasta colaborare vine cu multe beneficii pentru cei care vor alege cursul de Unghii False de la Atelierele ILBAH. In primul rand, toate produsele cu care se va lucra la curs fac parte din gama profesionala de la Magnetic Nails. Mai mult de atat, cursantii nostrii vor beneficia de reduceri substantiale la toate produsele Magnetic Nails, dupa cum urmeaza:

-20% reducere pe parcursul defasurarii cursului

-15% reducere dupa absolvirea cursului (doar pe baza diplomei de absolvire din cadrul scolii Atelierele ILBAH)

 

Va invitam si pe voi sa descopriti cursul de Unghii False de la Atelierele ILBAH!

 

magnetic nails si atelierele ilbah 2

magnetic nails si atelierele ilbah

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.