Atelierele ILBAH vine in ajutorul celor care aleg sa-si prioritizeze pasiunile. Fie ca este vorba de o implinire persoana, fie ca este vorba de imbunatatirea activitatii profesionale, la Atelierele ILBAH gasesti ceea ce ai nevoie si anume GHIDARE. Cursurile iti ofera sansa de a asimila informatia intr-un mod corect, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Madalina Misu este blogger, iar printre pasiunile ei se numara designul interior. Este iubitoare de frumos si isi doreste ca pe viitor sa poata transforma pasiunea pentru design interior in job.

Totul a inceput din dorinta de a obtine un design armonios pentru casa, sa-si transforme casa in acasa. Ne spune chiar ea cat de entuziasmata si de nerabdatoare este sa aplice ceea ce studiaza la curs.

“De ce am ales Atelierele ILBAH? Pentru ca pentru mine este locul unde orice pasiune se poate transforma intr-un job full time. Pentru mine, cursul de Design Interior este mai mult decat un simplu curs, este o reala experienta care mi-a amintit cat este de important sa-mi ascult sufletul si sa nu uit sa-mi urmez tot timpul pasiunile. Structura cursului te ajuta sa devii un adevarat profesionist intr-un timp relativ scurt. Deja ma gandesc la urmatorul curs la care doresc sa ma inscriu, pentru ca un curs poate fi inceputul unei noi etape profesionale, trebuie doar sa-ti urmezi pasiunea.”

Designul interior este un domeniu complex, stapanit doar prin studiu sistematizat. Imbinarea orelor teoretice cu cele practice, alaturi de vizitele in showroom-uri specializate reprezinta solutia perfecta, prin care cursantul poate urmari fiecare etapa de predare. In cadrul cursului nostru de Design Interior, traineri cu experienta sunt pregatiti sa iti indrume primii pasi in acest domeniu frumos. La finalul cursului vei avea primul tau proiect de amenajare interioara!

“Da-i sansei o sansa” cu Atelierele ILBAH! Daca ai un vis, o pasiune pe care vrei sa o dezvolti, sa o cresti, te asteptam si pe tine la Atelierele ILBAH! → https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/