Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Machiaj profesional la aniversarea de 9 ani a Marie Claire Romania

Atelierele ILBAH au complementat petrecerea aniversara Marie Claire Romania cu machiaje de top realizate de cursantii de la Machiaj Profesional. Anul acesta, cunoscuta revista a implinit 9 ani in Romania, iar acest lucru a fost celebrat la Flavour in the Garden la Clubul Diplomatic.

 

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

Alaturi de trainerii cu experienta Alina Serbu si Rialda Badea, cursantii s-au orientat catre machiaje potrivite pentru o petrecere in aer liber, in gradina superba din parcul Herastrau. Astfel, membrele redactiei Marie Claire Romania au beneficiat de look-uri profesionale, potrivite tinutelor pe care le-au purtat la eveniment.

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

In cadrul petrecerii aniversare la care au fost prezente nenumarate celebritati au fost anuntate cele mai indragite parfumuri ale anului, care au fost recunoscute prin premiul Prix International du Parfum Marie Claire 2017, iar atmosfera a fost intretinuta de talentata cantareata Irina Rimes.

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

Noi multumim trainerilor si echipei de machiaj pentru munca splendida si Beauty One pentru produsele care i-au ajutat sa atinga acest rezultat!

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

Informatii detaliate despre cursul de Machiaj Profesional  puteti afla aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.