La cursurile de Bucatar, Bucatar Hobby, Cofetar si Patiser organizate de Atelierele ILBAH, Luna Solai ne invata importanta unui stil de viata sanatos, prezentandu-ne gama variata de uleiuri care pastreaza gustul si proprietatile semintelor la rece. Prin asezonarea preparatelor cu aceste uleiuri, fiecare reteta invatata la curs este unica si impresioneaza printr-un gust rafinat si inconfundabil.

Retetele predate la cursurile de Cooking de la Atelierele ILBAH ne ofera o alta perspectiva asupra gatitului, in care acesta inseamna relaxare, magie, condimente diverse, retete noi, bucurie si preparatul final delicios. Astfel, personalizam felurile de mancare pe care alegem sa le gatim, inventam retete noi, exploram lumea minunata a gustului, ne bucuram simturile cu mancaruri delicioase, condimentate, utilizand uleiurile naturale Luna Solai.

Gatitul aduce oamenii impreuna, iar asta afirma pasionatii de gatit care ne trec pragul, pentru a trai una dintre cele mai frumoase experiente ale vietii lor. Cursurile te invata ca este distractiv sa gatesti, iar Luna Solai te provoaca sa pornesti in aventura lumii gastronomice. Aventura incepe cu vanarea ingredientelor, nenumaratele feluri in care poti combina, dezvaluind astfel noi gusturi. Ingredientele Luna Solai isi dezvaluie secretele si valorifica creativitatea bucatarului, astfel ca posibilitatile nelimitate prin care poti optine succesul in bucatarie impresioneaza atat in bucataria traditionala cat si cea internationala.

Provocarile nu se termina niciodata, asa ca alatura-te aventurii culinare alaturi de Luna Solai, la Atelierele ILBAH! → https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-cooking/