Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Look-uri puternice la avanpremiera Wonder Woman

Avanpremiera filmului Wonder Woman a adus impreuna cursantii de la Atelierele ILBAH si produsele Beauty One pentru a crea look-ul perfect al femeii puternice si independente! Lansarea a avut loc la Baneasa Shopping City pe 29 mai, iar cinefilii care au venit sa vizioneze noul film din seria DC Comics au avut parte de o supriza: machiaj si hairstyle profesionist!

Roadele colaborarii dintre Atelierele ILBAH si Beauty One i-au impresionat pe cei care au participat la avanpremiera filmului Wonder Woman care s-a desfasurat la Baneasa Shopping City. Cursantii de la Coafor Stilist (Hairstylist) si Machiaj Profesional si-au pus imaginatia la treaba si au reusit cu succes sa creeze look-uri demne de femei minune!

Astfel, persoane cunoscute precum Amalia Enache si Nicoleta Nuca au trecut pe sub bagheta magica a celor de la Atelierele ILBAH, care au lucrat cu produse de top de la Beauty One. Lansarea filmului a reprezentat un succes, iar cei veniti sa asiste la aventurile Femeii Fantastice au ramas placut impresionati de creatiile in materie de beauty la care au asistat.

Multumim cursantilor si Beauty One pentru colaborarea frumoasa si le uram mult succes in continuare!

Puteti afla mai multe informatii despre cursul de Coafor Stilist (Hairstylist) si cel de Machiaj Profesional de la Atelierele ILBAH urmand linkurile: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/ si //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/.

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.