BACK TO SCHOOL

Ochi somnorosi, miros de ceai, ghiozdanul asteptand cuminte pe scaun, uniforma pregatita. Cine nu isi aminteste cu drag de aceea perioada in care cu mic cu mare, ne indreptam cu emotie spre curtea scolii, unde aveam sa ne cunoastem sau sa ne revedem profesorii si colegii. Zeci de intrebari, de ganduri, unele la ce avea sa urmeze, altele la vara ce cu pasi parca prea repezi trecuse pe langa noi. Ne-am mai fi dorit macar inca o zi in care sa visam cu ochii deschisi la zmee, papusi sau plimbari cu prietenii, insa in fiecare an povestea se repeta ca intr-un vis. Dar melancolia avea mereu sa treaca, zambele isi luau locul pe chipurile noastre, emotiile treceau, o noua poveste avea sa inceapa, iar noi eram din ce in ce mai pregatiti sa facem fata provocarilor din timpul anului.

Dar ce rost sa mai depanam amintiri…iti aduci aminte cand a fost ultima oara cand ai facut ceva pentru prima oara?

Daca si tie iti este dor de anii de scoala, te invitam sa redescoperi alaturi de noi, experienta din anii copilariei, inca o data! In lunile Septembrie si Octombrie beneficiezi de PRETURI SPECIALE si mai mult de atat, de CONSILIERE GRATUITA din partea echipei noastre, pentru ca stim cat de greu este uneori sa te decizi, sau sa iti faci curaj in a da glas pasiunii tale.

Te asteptam asadar, cu mult drag, sa retraiesti emotiile din trecut prin cursurile noastre! Alege-ti preferatul si hai sa incepem o calatorie plina de surprize!

Vezi lista completa cursuri, aici!

See you in class!