La Atelierele ILBAH, visele devin realitate. Este locul unde te simti ca acasa, unde gasesti sprijinul de care ai nevoie, fie ca esti la inceput de drum in cariera ta, fie ca esti dornic sa-ti largesti orizonturile, sa-ti implinesti pasiunile care te definesc.

Suntem tare bucurosi ca avem prieteni dragi alaturi, oameni talentati care vor sa sustina cursantii Atelierele ILBAH, contribuind la formarea si educarea lor. Prietenii de la ListaFirme.ro si-au exprimat dorinta de a oferi suport suplimentar cursantilor Atelierele ILBAH, iar noi suntem incantati de pasiunea si dedicarea lor.

ListaFirme.ro este o baza de date cu informatii despre companiile din Romania. Este o firma care mizeaza pe promptitudine si profesionalism, bogata in informatii utile pentru cei interesati de piata businessului din Romania.

De astazi doresc sa impartaseasca din cunostintele lor cu cei care vor sa urmeze cursurile de Antreprenoriat si Marketing Online la Atelierele ILBAH, care vor sa devina specialisti in domeniile care ii pasioneaza.

Cu sprijinul ListaFirme.ro avem un tool foarte important pe care il vom folosi in cadrul cursurilor de Antreprenoriat si Marketing Online. Astfel, activitatea de cercetare sau cea a realizarii unor planuri de afaceri din cadrul cursurilor va fi facilitata.

Cursantii Atelierele ILBAH vom beneficia de access gratuit la baza de date ListaFirme.ro!

Pe ListaFirme.ro veti avea acces la:

  • Prospectarea pietei: date de contact (adresa postala, numar telefon, email, persoana de contact, web etc)
  • Analiza indicatorilor de bilant: informatii financiare (cifra de afaceri, profit, numar angajati etc)
  • Bonitatea financiara: informatii de bonitate (firme in insolventa, referinte din Monitorul Oficial, firme cu datorii ANAF, firme cu dosare in justitie)
  • Starea de functionare a firmelor: Surse – Registrul Comertului, Ministerul de Finante si ANAF
  • Statistici economice
  • Monitorizarea firmelor

Acest pachet de tip StartUp reprezinta plusul de care va veti bucura in cadrul cursurilor Atelierele ILBAH. De asemenea, dupa vorba “dupa fapta si rasplata”, fiecare grupa in parte va avea si un premiat, care va porni la drum cu un cadou oferit de Atelierele ILBAH si ListaFirme.ro, un cadou deschizator de drumuri.

Cursul de Antreprenoriat la Atelierele ILBAH

Cursul de Antreprenoriat este recomandat celor care vor sa statutul de antreprenor. Asadar, fie ca ai o idee de afacere si vrei sa o materializezi, fie ca ai deja experienta in administrarea unui business, insa doresti sa te perfectionezi, ori poate lucrezi intr-o corporatie si esti pregatit sa faci urmatorul pas in managementul companiei, cursul autorizat de Antreprenoriat este drumul tau catre succes.

Cursul de Marketing Online la Atelierele ILBAH

Daca esti antreprenor, freelancer, membru al departamentelor de marketing, comunicare sau relatii publice, ori iti doresti sa dezvolti o strategie pentru a-ti creste vanzarile sau notorietatea brandului, acest curs este ideal pentru tine!

Cunoasterea temeinica a principalelor platforme online si a instrumentelor de marketing este esentiala persoanelor aflate in postura de a promova o afacere, fie ca antreprenor, fie ca membru sau manager al echipei de marketing/PR. Cei care apeleaza doar la variante precum mass marketing vor descoperi rapid ca investitiile lor nu aduc profitul dorit si ca, pentru a atinge obiectivele de business, notiunile de Digital Marketing reprezinta un atu.

Da sansei o sansa la Atelierele ILBAH impreuna cu ListaFirme.ro!

Te asteptam la cursuri sa pui piatra de temelie pentru o cariera de succes si indrazneste sa devii un profesionist! Fa primul pas spre o cariera de success, sprijinit de specialisti de renume si inscrie-te la cursul de Antreprenoriat sau Marketing Online pentru a-ti imbogati cunostintele de care ai nevoie pentru a activa in domeniu!

Fiecare experienta pe care o traim alaturi de prietenii si partenerii nostri ne incanta inimile. Asadar, multumim ListaFirme.ro pentru oportunitatea oferita cursantilor si viitorilor cursanti ai Atelierele ILBAH!