Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate!

Lasati lumina sa va invadeze locuinta

Am rugat-o pe arh. Miruna Ardelean, apreciatul nostru trainer Design Interior si Specialist Decorator Interioare, care este cel mai important aspect atunci cand amenajam o locuinta.

Lumina joaca un rol important atunci cand vine vorba despre marirea sau micsorarea spatiului, dar si in ceea ce priveste mood-ul vostru. O camera luminoasa se va simti intotdeauna mai mare si mai primitoare, asa ca alegeti perdele diafane, transparente care sa permita luminii sa patrunda in locuinta.”

miruna-ardelean-lumina-3

„Exista spatii delimitate doar de lumina, asa cum exista forme de arhitectura, fatade, „traduse” prin lumina. Lumina are un mare potential la nivel fizic si psihologic ce actioneaza asupra privitorului. Ea actioneaza diferit prin intensitate, culoare si forma. Acest trio, in formule diferite, este codul genetic al senzatiei  pe care o produce lumina. De exemplu, intr-un spatiu cu o inaltime generoasa, cateva abajururi de culori deschise spre alb, in forme cu ingustare spre varf, inalta spatiul si creeaza un efect de perspectiva”.

Si tu poti deveni designer de interior la Atelierele ILBAH

Te invitam sa te inscrii la urmatorul curs Design Interior pentru a descopri frumoasa lume a decoratiunilor interioare. Vei invata sa asociezi culorile cu forma si dimensiunea spatiului, care sunt regulile dupa care se ghideaza arhitectii in schitarea proiectelor de amanejare interioara si multe altele.

Profita de reducerea #SummerSave si economiseste pana la 25%!

summer-save-Atelierele-ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.