Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

VIDEO – Lansare oficiala a noului sediu din Bucuresti – Centrul de Creatie Atelierele ILBAH

Joi, 28 mai, am lansat noul sediu Atelierele ILBAH din Bucuresti, de pe Strada Romulus, numarul 4 – Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, un spatiu plin de poveste si culoare, eleganta si liniste.

Impreuna ne-am bucurat de un cadru special si de urmatoarele activitati:

· Demonstratie de Design Floral, sustinuta de catre maestrul florist Nicolae Agop
· Fashion Show cu colectiile designerilor Atelierele ILBAH
· Sarbatorirea a doi ani de Design Interior si acordarea unor premii pentru cursantii care s-au remarcat
· Design Corner, cu creatiile de design ale cursantilor si absolventilor de la Design Interior
· Lansarea Atelierele ILBAH Junior
· Moment artistic – invitat special, Alexia Talavutis

Le multumim tututor celor care ne-au fost alaturi si daca nu ati reusit sa veniti, puteti resimti atmosfera de la eveniment din video-ul de prezentare. Mii de multumiri catre Radu Balan, pentru filmare si montaj!

Partenerii evenimentului: Redd’s, Helios, Inglot, Renderthing, Magnetic Nails, Mirela Diaconu, Farmec, Lucflori.ro, Floro, Atelier Floristic Agop.

Partenerii media: Fashionandbeauty, Acasa.ro, Ele.ro, Business Woman, Bigcitylife, Les Professionels Magazine, Revista Atelierul, Instaglam, Povestea casei.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.