Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Lansare colectie Scenego by Mirela Diaconu

Am avut deosebita placere sa participam la sedinta foto pentru noua colectie 2013 a fashion designerului Mirela Diaconu: SCENEGO! Fetele de la cursul de Machiaj profesional, asistate de trainerul lor, Alina Șerbu (Make-up Artist),au realizat machiajul modelelor! Cursantii au avut ocazia sa isi etaleze cunostintele si abilitatile acumulate pe parcursul a 3 luni de curs.

Incercam sa oferim constant astfel de ocazii cursantiilor nostri, fiind poate cel mai bun exercitiu pe care il pot face in pregatirea unei viitoare cariere in domeniul machiajului profesional.

O experienta minunata!

AW 2013-2014
Concept: SCG – Smart Corporation Group
Photo: Red Carpet Studio
Models: Simona Iftimi & Mirela Balan
Styling: Hilda Monica
Shoes : Mineli
Accessories: Ioana Enache
Hair: Ligia Iascus

Make-up : Atelierele Ilbah

 

1-IMG_0510-as-Smart-Object-1

IMG_1033-as-Smart-Object-1

IMG_0779-as-Smart-Object-1

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.