Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Laboratorul de Antreprenoriat Afi Palace Ploiesti

Vineri, 10 octombrie 2014, echipa Atelierele ILBAH Ploiesti a participat la un eveniment cu totul deosebit pentru tinerii cu initiativa: ‘Laboratorul de Antreprenoriat – Expozitie cu Vanzare, Dezbatere si Consiliere pentru Tinerii Intreprinzatori, elevi sau studenti’ organizat de asociatia non-guvernamentala ‘Un Strop De Fericire’ cu sprijinul Afi Palace Ploiesti.

Roboti, colectie de moda, expozitie foto, pc game, arta vizuala, agricultura eco, public speaking, lobby pentru schimbare, despre toate acestea am aflat vineri in ‘Laboratorul de antreprenoriat’.

Atelierele ILBAH au oferit sfaturi si indrumare pentru tinerii pasionati de domenii creative, invitandu-i sa descopere mai multe despre hobby-urile lor, care pot deveni cu timpul profesii, la sediul din Ploiesti unde sunt intampinati de traineri dedicati si pregatiti si sali de curs dotate la nivel european.

Elevii de liceu si studentii si-au expus ideile lor de afaceri, dar si cele mai originale si indraznete initiative! Cu ei schimbam lumea in care traim, iar noi suntem onorati sa le fim alaturi in aceasta aventura!

Multumim asociatiei non-guvernamentale ‘Un Strop De Fericire’ si AFI Palace Ploiesti pentru sprijin!

Cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.