Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

KMIN – Un ShowRoom destinat oamenilor creativi

Aici, la Atelierele ILBAH, sustinem ideile creative si visele care devin realitate. Nu suntem doar o scoala, suntem o familie, iar trainerii nostri fac parte din aceasta mare si frumoasa familie.


Prietenul si trainerul nostru, Ciprian Vlaicu, o personalitate artistica si creativa, a inaugurat pe 28 martie, proiectul lui de suflet, KMIN, un spatiu multidisciplinar unde puteti regasi, un showroom de mobila, o bucatarie complet mobilata, un birou de arhitectura, o agentie de publicitate, mai mult de atat, un spatiu multifunctional unde se pot realiza conferinte, workshop-uri, sedinte foto sau video si de unde, se va difuza un podcast de arhitectura. Este amenajat intr-un spatiu industrial, complet decorat cu obiecte de mobilier confectionate special pentru acest camin, si se adreseaza oamenilor creativi. Un loc care îți spune din prima Come In (KMIN).


Ciprian Vlaicu, fost arhitect Visuri la Cheie, in prezent fondator KMIN.ro, este trainer la cursul de SketchUp marca Atelierele ILBAH. Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum se realizeaza imagini 3D, pentru domeniul de arhitectura si design interior. Cursul de SketchUp este recomandat arhitectilor, designerilor, constructorilor, dar si pasionatilor de frumos, care isi doresc sa interpreteze ideile lor prin realitatea virtuala, care sa sustina viziunea proiectului in fata clientilor.

 

In cadrul acestui eveniment, fotografii oficiali au fost cursantii cursului de Fotografie marca Atelierele ILBAH: Leontina Lacatus, Madalina Shraim, Ion Coman si Claudiu Pregea.

Multumim!

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.