Aici, la Atelierele ILBAH, sustinem ideile creative si visele care devin realitate. Nu suntem doar o scoala, suntem o familie, iar trainerii nostri fac parte din aceasta mare si frumoasa familie.


Prietenul si trainerul nostru, Ciprian Vlaicu, o personalitate artistica si creativa, a inaugurat pe 28 martie, proiectul lui de suflet, KMIN, un spatiu multidisciplinar unde puteti regasi, un showroom de mobila, o bucatarie complet mobilata, un birou de arhitectura, o agentie de publicitate, mai mult de atat, un spatiu multifunctional unde se pot realiza conferinte, workshop-uri, sedinte foto sau video si de unde, se va difuza un podcast de arhitectura. Este amenajat intr-un spatiu industrial, complet decorat cu obiecte de mobilier confectionate special pentru acest camin, si se adreseaza oamenilor creativi. Un loc care îți spune din prima Come In (KMIN).


Ciprian Vlaicu, fost arhitect Visuri la Cheie, in prezent fondator KMIN.ro, este trainer la cursul de SketchUp marca Atelierele ILBAH. Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum se realizeaza imagini 3D, pentru domeniul de arhitectura si design interior. Cursul de SketchUp este recomandat arhitectilor, designerilor, constructorilor, dar si pasionatilor de frumos, care isi doresc sa interpreteze ideile lor prin realitatea virtuala, care sa sustina viziunea proiectului in fata clientilor.

 

In cadrul acestui eveniment, fotografii oficiali au fost cursantii cursului de Fotografie marca Atelierele ILBAH: Leontina Lacatus, Madalina Shraim, Ion Coman si Claudiu Pregea.

Multumim!