Bucataria Atelierele ILBAH are un nou prieten: KAMIS, gustul in care ai incredere. Toate preparatele din cadrul cursurilor de Bucatar si Bucatar Hobby vor fi asezonate cu ajutorul condimentelor oferite de catre Kamis!

Gustul in care ai incredere

Compania Kamis a fost fondata in Polonia in 1991, fiind unul dintre liderii mondiali pe piata de condimente, iar de peste 20 de ani este prezenta in Romania. Compania este responsabila cu privire la sursa condimentelor, iar pentru calitatea ridicata a produselor a dezvoltat un proces curat si natural de pasteurizare, conceput pentru a conserva in ingrediente calitatile si caracteristice naturale ale acestora.

Kamis prietenii bucatarilor de la Atelierele ILBAH

Ierburile aromatice si condimentele provin din peste 40 de tari din intreaga lume, de la producatori care folosesc procese tehnologice care asigura o productie de calitate. Gama de produse oferite este variata, de la condimente traditionale, la diverse mixuri pentru carne si peste, pentru garnituri si muraturi, dar si mustar, sosuri si otet. Kamis este gustul în care ai încredere, deoarece stii ca fiecare produs pe care il folosesti va avea gustul unic pe care il cauti.

Un plus de savoare pentru un preparat de calitate

Kamis pune accent pe inovare si pe eliminarea stereotipurilor despre condimente si arta culinara, iar Atelierele ILBAH rezoneaza foarte mult cu aceasta ideologie. Cursantii care trec pragul bucatariei noastre sunt indemnati, inca de la primele sedinte, sa uite toate preconceptiile pe care le au despre gastronomie.

Un bucatar de succes se va baza tot timpul pe cunostintele sale, pe experienta sa, pe creativitatea si inovatia pe care le testeaza cu fiecare preparat nou. Pe langa acestea, un bucatar va fi atent la calitatea tuturor ingredientelor pe care le foloseste, inclusiv a condimentelor si mirodeniilor.

Calitatea ingredientelor va creste calitatea preparatului final si, mai mult, alegerea unor condimente inedite poate aduce un plus de savoare mancarii.

Kamis prietenii bucatarilor de la Atelierele ILBAH

Cursul de Bucatar de la Atelierele ILBAH

Daca esti pasionat de gastronomie, bucataria Atelierele ILBAH este locul perfect pentru tine.

Cursul de Bucatar este destinat celor care vor sa faca din pasiunea lor o meserie. Alaturi de chefi cu experienta, vei invata preparate din gastronomia nationala si internationala, pe parcursul a patru luni pline de practica. Vei invata cum sa alegi cele mai bune ingrediente, cum sa le combini pentru a realiza preparate gustoase, si cum sa faci un plating impresionant.

Daca, totusi, nu cauti o schimbare de cariera dar vrei sa iti aprofundezi pasiunea, atunci te asteptam la cursul de Bucatar Hobby. Aici, preparatele sunt la fel de gustoase si interesante, dar atmosfera este mai relaxata. La fiecare sedinta iti vei incarca bateriile cu buna dispozitie, vei fi inconjurat de alti cursanti care iti impatasesc pasiunea, dar si de traineri dornici sa te invete ceva nou.

Kamis prietenii bucatarilor de la Atelierele ILBAH

Da-i sansei o sansa, cu Atelierele ILBAH si Kamis

Multumim prietenilor de la Kamis pentru sprijinul oferit! Suntem siguri ca vitorii cursanti care vor gati in Bucataria Atelierele ILBAH vor fi la fel de incantati ca si noi. Ei, pentru ca vor avea la dispozitie cele mai bune condimente, si noi, pentru ca am gasit prieteni dornici sa ajute cursantii Atelierele ILBAH sa isi indeplineasca visele.

Te asteptam si pe tine la curs, sa descoperi frumosul univers al gastronomiei nationale si internationale, sa prinzi secretele bucatariei de la trainerii nostri, si sa adaugi savoare fiecarui preparat, prin presararea cu condimentele Kamis!

Viziteaza site-ul celor de la Kamis:

Kamis, Partener Cursuri Bucatar