Atelierele ILBAH a mai bifat o premiera pe piata de Training din Romania o data cu avanpremiera oficiala a filmului “Mother’s Day”, film care le are in rolurile principale pe Julia Roberts, Jennifer AnistonKate Hudson. Astfel cursantii si trainerii Atelierele ILBAH au avut rolul de a se ocupa de fiecare doamna si domnisoara in parte asigurandu-se ca  vor avea o coafura si un machiaj impecabil.

„Mama, ce zi!” este un film complex, emotionant si amuzat in care orice femeie se poate regasi. Filmul surprinde povestile mai multor familii care se pregatesc sa sarbatoreasca Ziua Mamei, o zi care se va dovedi una de neuitat.

Evenimentul de lansare a cunoscutului film de la Hollywood a strans la un loc numeroase vedete din Showbiz-ul autohton: Cristina Cioran, Ilinca Vandici, Andreea Antonescu, Gianina Corondan, Raluca si Denisa Tanase, Adelina Pestritu, Alexia Talavutis. Vedetele au facut cunostinta cu trainerii si cursantii Atelierele ILBAH care s-au asigurat ca acestea vor intra la film cu un look complet nou.

Produsele de styling folosite in cadrul acestui eveniment au fost asigurate de BeautyOne, sponsor oficial al evenimentului.

Multumim Alexandru Barbulescu (Trainer Hairstyling Atelierele ILBAH), Rialda Badea (Trainer Make-up Atelierele ILBAH), dar si cursantilor care au fost alaturi de noi la acest eveniment.

Mai multe poze de la eveniment: aici..