Ne pregatim pentru cel mai mare targ de Beauty & Health din Romania. Cea de-a 16-a editie Cosmobeauty va avea loc intre 7 – 9 Iunie 2024 la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar anul acesta, Atelierele ILBAH este Partener Educational Strategic!


Ne vedem la Cosmobeauty 2024 unde abia asteptam sa te cunoastem! Cursantii nostrii de la Make-up si Coafor vor avea ocazia sa isi arate talentul si abilitatile invatate, pregatind look-uri inedite de festival.

Join the festial! You bring the good vibes, we’ll bring the colors & the glitters!

Te invitam sa iti dai intalnire cu expertii si pasionatii in domeniul Beauty, unde vei afla cele mai noi trenduri si vei descoperi o gama larga de produse de machiaj, coafura, frizerie, cosmetica, echipamente de slabit, anti-aging si multe altele.


Defilare spectaculoasa marca Atelierele ILBAH


De asemenea, avem marea placere de a te invita la o defilare spectaculoasa! Sambata, 08 Iunie 2024, trainerul nostru de la Cursul de Coafor, Vîlcu Costel, va fi prezent la eveniment cu un moment inedit, o defilare de coafuri pline de culori vibrante, tema anului acesta fiind “Chromatic dreams”.

Defilare Cosmobeauty 2024

Viziteaza-ne la standul Atelierele ILBAH! Vei lua parte la demonstratii de Make-up si Coafor, iar noi iti vom povesti despre cursurile noastre de Beauty. In plus, avem cateva suprize pregatite pentru cei care ne viziteaza. Suntem entuziasmati sa celebram impreuna creativitatea si frumusetea, si te asteptam cu drag!