Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

La Atelierele ILBAH iubim sa daruim!

La Atelierele ILBAH iubim sa daruim Flori, tandrete, informatie, iubire, inspiratie, creativitate…

Daruim din suflet!

Martie este luna in care ne pregatim cu adevarat sa intampinam anul. Se spune ca asa cum va fi in luna martie, asa va fi tot anul. Si anul acesta a inceput cum nu se putea mai bine: zile insorite , flori viu colorate, cursanti fericiti, evenimente spectaculoase, emotie si bucurie!

De aceea, ne bucuram sa impartasim cu voi, prietenii nostri, aceste sentimente care ne umplu sufletul! Noi le-am dat forma unor flori, mai exact forma unor trandafiri albi. De ce alb? Pentru ca albul pentru noi reprezinta o metafora: este fila unei carti ce asteapta sa fie scrisa. Este cartea ta, cursantule, pe care o completezi alaturi de noi, la cursurile Atelierele ILBAH!

O primavara minunata!

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , .

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.