VLAD ILIESCU, Director General la Atelierele ILBAH a fost invitat în cadrul Podcastului „It’s About How You Build”, unde a vorbit alaturi de Anda Parasca despre povestea copilariei sale, dar si despre cum a ajuns brandul Atelierele ILBAH centrul numarul 1 din Romania in educare si formare profesionala.

„Greu tare sa ajung in copilaria lui Vlad. Un om care traieste simplu si pragmatic. Are o logica clara, o minte into business si i se par toate usor de inteles. Imi place ce copilarie a avut si ce educatie, sper ca si voua la fel sa va placa”, a declarat Anda Parasca, realizatoarea emisiunii „It’s About How You Build”.

VLAD ILIESCU la It’s About How You Build

ANDA PARASCA: Buna, Vlad! Iti multumesc mult pentru prezenta in emisiune. Mi-ar placea sa ne intoarcem in trecut si sa vorbim despre copilaria ta. Cum a fost aceasta?

VLAD ILIESCU: Buna, Anda! Si eu iti multumesc mult pentru invitatie! Eu provin dintr-o familie normala, am un frate geaman alaturi de care am copilarit si alaturi de care lucrez in prezent. As putea spune ca am calatorit destul de mult in perioada copilariei, iar astfel am avut posibilitatea de a cunoaste oameni noi si de a socializa inca de la o varsta foarte frageda.

ANDA PARASCA: Cum ati pornit ideea acestui business?

VLAD ILIESCU: Ideea brandului nostru a inceput in urma cu 11 ani, cand am debutat sub forma unei mici afaceri de familie, cu un sediu intr-un mic apartament central din Capitala. Din fericire, astazi ne putem mandri ca Atelierele ILBAH reprezinta centrul numarul 1 din Romania in educare si formare profesionala. Suntem un brand care ofera incredere si care pune accent pe educatie.

ANDA PARASCA: Cine a avut ideea acestui business?

VLAD ILIESCU: Ideea Atelierele ILBAH a fost a mea. Am considerat ca este momentul ca cineva sa se implice mai mult pe partea de educatie, asa cum o facem noi. Intotdeauna am pus accent pe calitate. In momentul de fata desfasuram cursuri autorizate in mai multe domenii, in trei orase din Romania, dar si online. Conceptul Atelierele ILBAH va fi mereu acela de a oferi noi oportunitati oamenilor pasionati, si celor care isi doresc sa ia parte la experiente unice de invatare.

ANDA PARASCA: Ai credinta in Dumnezeu?

VLAD ILIESCU: Da, cred in Dumnezeu. Este foarte important ca atunci cand vrem sa realizam ceva sa avem credinta. Daca noi nu credem in nimic, si noi suntem tot nimic.

ANDA PARASCA: Cum sunt trainerii de la Atelierele ILBAH?

VLAD ILIESCU: Trainerii de la Atelierele ILBAH sunt oameni profesionisti. Noi in momentul de fata lucram cu oameni care au succes in activitatea lor si care sunt pasionati de activitatea pe care o desfasoara.

ANDA PARASCA: Care este motto-ul tau in viata?

VLAD ILIESCU: Consider ca in viata este foarte important scopul pentru care faci ceva si hotararea cu care mergi in zona respectiva. Daca esti hotarat si ai un scop, poti acumula informatii.