Ioana Cristodoru si primul ei proiect de amenajare interioara

Ioana Cristodoru este unu alt membru al familiei Atelierele ILBAH de care suntem foarte mandri. Ioana a venit la Atelierele ILBAH in urma cu un an si s-a inscris la primul modul al cursului de Design Interior, sub indrumarea trainerului arh. Miruna Ardelean.

In momentul in care s-a inscris la curs, Ioana nu avea nici un fel de pregatire initiala, pasiunea fiind cea care a condus-o sa porneasca pe acest drum. Dupa urmarea primului modul Ioana si-a dorit sa isi continue studiile si a urmat si urmatoarele doua module de Specialist Decorator tot in cadrul Atelierele ILBAH care au acoperit si programele Autocad si Photoshop.

Pentru a fi un decorator complet si pentru a-si facilita modul de prezentare al proiectelor de amenajare si relationare cu clientii, Ioana a urmat si cursul de 3dsmax unde a invatat sa realizeze imagini 3D.

In acest articol dorim sa va prezentam primul proiect de amenajare realizat exclusiv de ea.

Imaginile 3D sunt realizate de Ioana Cristodoru!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.