Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Ioana Cristodoru si primul ei proiect de amenajare interioara

Ioana Cristodoru este unu alt membru al familiei Atelierele ILBAH de care suntem foarte mandri. Ioana a venit la Atelierele ILBAH in urma cu un an si s-a inscris la primul modul al cursului de Design Interior, sub indrumarea trainerului arh. Miruna Ardelean.

In momentul in care s-a inscris la curs, Ioana nu avea nici un fel de pregatire initiala, pasiunea fiind cea care a condus-o sa porneasca pe acest drum. Dupa urmarea primului modul Ioana si-a dorit sa isi continue studiile si a urmat si urmatoarele doua module de Specialist Decorator tot in cadrul Atelierele ILBAH care au acoperit si programele Autocad si Photoshop.

Pentru a fi un decorator complet si pentru a-si facilita modul de prezentare al proiectelor de amenajare si relationare cu clientii, Ioana a urmat si cursul de 3dsmax unde a invatat sa realizeze imagini 3D.

In acest articol dorim sa va prezentam primul proiect de amenajare realizat exclusiv de ea.

Imaginile 3D sunt realizate de Ioana Cristodoru!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.