Vineri, 08 Aprilie 2022, in Bucataria Atelierele ILBAH din Bucuresti, vedetele s-au intrecut la gatit. Ne-am bucurat sa o avem alaturi pe Ioana Ciurlea, care ne-a prezentat cel mai gustos preparat al serii. In cadrul concursului, Ioana Ciurlea (prezentator Dgi24) a facut echipa cu Ellena Gemini (consultant de imagine), iar impreuna au gatit gustos si aratos. Amandoua au primit invitatia noastra ca o provocare, care le-a determinat sa iasa din zona de confort.

Participantii concursului au fost amatori pasionati de gatit, care au realizat un fel de mancare, la alegere, folosind ca ingredient principal pestele. Reteta fetelor a fost simpla, dar delicioasa: peste cu legume la cuptor, iar noi am fost impresionati sa vedem cu cata dexteritate au gatit.

Ioana Ciurlea este prezentatoare la postul de televiziune Digi24 si una dintre cele mai stilate prezente de pe micile ecrane de la noi. Este o prezenta calda si ii place competitia, lucru care s-a vazut in cadrul concursului Show Your Talent – Cooking contest by Atelierele ILBAH. II plac provocarile, iar concursul a fost aducerea aminte a acestui lucru.

Ellena Gemini este consultant de imagine, astfel ca cea mai mare pasiune a ei este fashion-ul. Este meticuloasa, ii place sa acorde atentie fiecarui detaliu si asta nu doar in materie de moda. Este fascinata de culori, texturi si pune pret pe calitate. Competitiva din fire a reusit alaturi de Ioana Ciurlea sa faca performanta in cadrul concursului Show Your Talent – Cooking contest.

Mai multe despre cum a fost si ce s-a intamplat la concurs ne spune Ioana Ciurlea:

Felicitari Ioana si Ellena pentru locul I Show Your Talent – Cooking contest by Atelierele ILBAH! Multumim pentru prezenta si va asteptam la cursul de Bucatar, Atelierele ILBAH, unde veti avea oportunitatea de a invatat mai multe despre frumoasa lume gastronomica si micile ei secrete.

Multumim partenerilor Atelierele ILBAH pentru ingrendientele premium care au dat gust si savoare preparatelor! Sponsorul Show Your Talent – Cooking contest a fost Selgros, iar partenerii Show Your Talent – Cooking contest au fost Kamis, Dobrogea Grup, Luna Solai, Gyermeyi si Lactate Bradet.