Cand vine vorba de pasiuni, de lucruri care te implinesc si te motiveaza sa cresti, sa evoluezi, devin importante alegerile pe care le faci inca de la inceput de drum. Adesea auzim vorbindu-se ca este usor, ca trebuie doar sa iti doresti sa evoluezi, insa, fara indumare, drumul poate fi anevoios.

Ioana Ciurlea este prezentator la Digi 24, iar una dintre marile ei pasiuni este moda. Din dorinta de a obtine raspunsuri la intrebarile pe care le avea in materie de moda, Ioana a decis sa urmeze un curs de specialitate, astfel ca este absolventa cursului The complete stylist cu Maurice Munteanu si in prezent se pregateste sa inceapa cursul de Bucatar la Atelierele ILBAH.

Cat de important este sa investesti in pasiunile tale si ce inseamna asta ne spune chiar Ioana:


“Cat traim invatam.” Ei bine, este adevarat si, de asemenea, “niciodata nu este prea tarziu”. Niciodata nu este prea tarziu pentru a deveni mai buni, pentru a deveni fericiti acordand importanta lucrurilor care ne transforma in oameni impliniti.

Pasiune, un cuvant plin, care inclina mereu balanta in directia potrivita. La Atelierele ILBAH pasiunea ta devine prioritatea noastra. Suntem pregatiti sa lucram la implinirea pasiunilor tale si sa te ajutam sa obtii raspunsurile de care ai nevoie.

Ioana a impartasit din experienta ei la Atelierele ILBAH, iar noi ii multumim ca ne-a ales! Felicitari si mult succes la urmatorul curs, Ioana!

Te asteptam la Atelierele ILBAH sa ii dai sansei o sansa si sa indraznesti sa-ti vezi visul implinit! Oamenii fericiti sunt oameni cu vise implinite!

Daca te intereseaza oricare dintre cursurile Atelierele ILBAH, acceseaza https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/.