Ce te-a facut sa te gandesti la o cariera in Comunicare si Relatii Publice?

– In permanenta am fost dornica de informatii si de noi pregatiri profesionale. Desi am absolvit Facultatea de Psihologie, mi-am dorit sa fac si Jurnalism. Anul trecut, am inceput sa fac PR, sub diferite forme iar anul acesta, cand fosta mea colega din ProTV, Ines Turturica mi-a spus ca la Atelierele ILBAH incepe cursul de PR, m-am inscris imediat. A fost ca un pas firesc in cariera mea si ma bucur ca am luat aceasta decizie.

De ce ai ales Atelierele ILBAH?

– In primul rand pentru ca profesor urma sa-mi fie chiar Ines Turturica, unul din cei mai buni PRi din televiziuni. Imediat dupa ce am aflat vestea ca Ines urmeaza sa predea la Atelierele ILBAH, am inceput sa ma interesez despre aceasta scoala. Nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca multi dintre prietenii mei au fost elevi ai acestei scoli si de la toti, am primit numai feedback-uri bune.

Ti-au fost de folos tehnicile de comunicare invatate de la Ines Turturica? Ce informatii ti-au fost cele mai utile?

– Nici nu incheiasem bine cursurile ca deja aveam un nou job, ca PR. Desi aveam cunostinte elementare de PR, Ines care este si un foarte bun psiholog, in primul rand mi-a dat increderea ca „eu pot”, apoi m-a invatat bazele PR-ului. La cursurile ei, am invatat sa fac diferenta intre a scrie un articol (asa cum eram deja obisnuita), si a crea un comunicat de presa. Asta a fost cel mai dificil pentru mine si totodata, pentru noi, sa fac diferenta intre cele doua acte.

Ce proiecte comunici in momentul de fata?

– Deocamdata m-am ocupat de etapa de raliu de la Sibiu iar acum ma ocup de scoala de off road CORB 44 si de etapa de off road de la Targoviste.

Consideri ca urmarea cursului de PR la Atelierele ILBAH a fost un moment important in cariera ta?

– Cred ca in viata nimic nu este intamplator asa cum nici telefonul pe care l-am primit de la Ines nu a fost la intamplare. Cineva, acolo sus, aranjeaza lucrurile cum se poate mai bine si doar trebuie sa ai credinta si optimism. Cursul de PR a fost exact ce-mi trebuia in acest moment si ma bucur ca am absolvit aceasta scoala, imi foloseste si imi aduce mari satisfactii.

Mai tii legatura cu colegii de grupa sau cu trainerul tau Ines Turturica?

– Am avut parte de o grupa de oameni tineri, frumosi, haiosi si iubibili. Cu toti am legat o frumoasa prietenie si tinem legatura in permanenta, ba chiar si colaborez cu unii dintre ei. Iar profa, traiasca profa! Elevul trebuie sa-si respecte profesorul intotdeauna insa (zic eu!) are si datoria sa-l depaseasca. :))
Multumesc Atelierele ILBAH, mi-ai conturat viitorul frumos si altfel decat banuiam!