Flower Design Workshop – Bucura-te de experienta unui workshop plin de inovatie si culoare, parfum si design!

Echipa Atelierele ILBAH il aduce in Romania pe maestrul florist Nicolae Agop! Nu rata ocazia de a te inscrie la primul workshop pe care il va sustine la noi in tara si de a invata tehnicile moderne si inovatoare de Design Floral, care l-au facut celebru in toata lumea!

Workshopul de Design Floral, care il are ca invitat special pe floristul Nicolae Agop, te invita sa depasesti limitele imaginatiei si sa descoperi noi tehnici florale! Tematica este reprezentata de buchetele creative realizate cu tehnici moderne, iar data de desfasurare a acestui workshop este 27 mai 2015.

Workshopul care se incadreaza in categoria “InspirationArt” by Atelierele ILBAH, este o noua dovada a faptului ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea cursantilor nostri si a tuturor celor pasionati de arta si design. Pe durata unei zile intregi, vei avea ocazia sa te bucuri de experienta maestrului florist Nicolae Agop si sa te specializezi in realizarea buchetelor neconventionale, pentru diferite ocazii.

Care este structura workshopului?

Workshopul va debuta cu o demonstratie a maestrului florist, care va realiza 3 buchete, fiecare pe baza unei tehnici speciale, pline de inovatie. Ulterior, fiecare participant la workshop va realiza propriul buchet, in functie de tehnicile invatate, la libera alegere: fie va realiza un buchet pe baza uneia dintre tehnici, fie va realiza un buchet care sa integreze mai multe dintre tehnicile exemplificate de catre Nicolae Agop.

« Imi doresc ca fiecare participant sa se bucure de libertatea de a aduce propria viziune in buchetul pe care il va realiza si sa nu uite ca orice ar fi, va avea mereu la indemana creativitatea si inspiratia care il recomanda pentru o meserie atat de speciala », marturiseste Maestrul Florist Nicolae Agop, care incurajeaza fiecare florist sa se lase purtat de propria viziune.

In plus, toti participantii de la acest workshop vor primi o invitatie la demonstratia de Design Floral din 28 mai, cand Nicolae Agop va realiza o serie de accesorii cu flori si buchete pentru prezentarea de moda a designerilor Atelierele ILBAH.

Cine este Nicolae Agop, invitatul special care va sustine acest workshop?

Nicolae Agop este un nume de seama in randul floristilor celebri la nivel international, cu o experienta profesionala de 33 ani, care a reusit sa isi transpuna pasiunea pentru floristica intr-o profesie de succes. In prezent este membru de onoare al Asociatiei Nationale a floristilor din Rusia, fondator al “Atelierului floristic AGOP” din Chisinau si absolvent al Scolii Internationale de Floristica din Tallin, Estonia. Experienta sa in designul floral este sustinuta de numarul impresionant de expozitii, seminarii si concursuri la care a participat in prima faza a carierei sale si pe care le-a organizat ulterior in mai mult de 40 de orase din tari diferite. Nicolae Agop este castigatorul si detinatorul mai multor diplome la expozitii si concursuri internationale de floristica profesionala din Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, Japonia si Elvetia.

Detalii suplimentare despre workshop:

Program:

Ziua I – 27 mai: Workshop Design Floral – durata: 8 ore

10:00 – 13:00: Realizarea buchetelor creative de catre Nicolae Agop

13:00 – 13:30: Bistro break

13:30 – 16:30: Realizarea buchetelor creative de catre participanti, sub indrumarea maestrului florist

16:30 – 16:45: Coffee break

16:45 – 18:00: Finalizarea lucrarilor, feedback si concluzii

BONUS: Ziua II – 28 mai: Demonstratie accesorii cu flori si buchete pentru Fashion Show – durata: 2 ore

17:30 – 19:30: Realizarea accesorilor si buchetelor de catre Nicolae Agop

19:30 – 20:30: Fashion show designeri Atelierele ILBAH

20:30: Party Atelierele ILBAH – Lansare sediu Centru de creatie Atelierele ILBAH

Costul Workshopului: 500 lei

* Suma se achita integral la unul dintre sediile Atelierele ILBAH, sau prin transfer bancar.

 Ce include pretul workshopului:

  • Materialele necesare realizarii buchetelor maestrului florist
  • Materialele necesare realizarii lucrarii fiecarui participant
  • Bonus: acces la demonstratia de Design Floral de pe data de 28 mai
  • Coffee break
  • Bistro break
  • Un mediu placut, interactiv si intensiv de invatare
  • O experienta de neuitat!

Alege sa duci pasiunea pentru flori mai departe si sa nu te limitezi la ceea ce ai invatat pana acum! Lasa-te inspirat de arta florala deosebita, in cadrul workshopului InspirationArt by Atelierele ILBAH!

Inscrierile se fac la adresa office@ateliereleilbah.ro, pana la data de 22 mai 2015.

Pentru mai multe detalii, contactati: Andreea Toia, PR Specialist – 0729397806.

flower-design-workshop-nicoale-agop-by-atelierele-ilbah-2-