Evenimentul desfasurat in perioada 20-23 Februarie este gazduit de Romexpo, unde asa cum ne-am obisnuit, ROMHOTEL devine spatiul ideal pentru a afla ultimile tendinte in materie de echipamente din domeniul catering, cat si cele mai noi piese imobiliare. Va propunem sa ne insotiti intr-o calatorie a gusturilor alaturi de cei mai buni traineri ai nostri si unele dintre cele mai speciale retete din jurul lumii. Workshopurile sunt gratuite, dar accesul in cadrul ROMHOTEL presupune achitarea unei taxe de 20 RON. Varsta minima: 18 ani
Despre ce este vorba? Hai sa vorbim despre fiecare workshop in parte:
Cooking Workshop – Indian Cuisine
Desi face parte din bucataria Indiana, Tikka Masala, a aparut in restaurantele indiene din Marea Britanie si a devenit usor unul dintre cele mai cunoscute preparate culinare. Ghimbir, curry, scortisoara si multe alte condimente, puse intr-o armonie perfecta te vor ajuta sa creezi reteta perfecta cu care sa iti surprinzi prietenii. Alaturi de tine in aceasta experienta, va fi Chef Catalin Constantin.
- Data: 20.02.2020
- Interval orar: 2 PM- 3:30 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-indian-cuisine-tickets-93325913319
Cooking Workshop – Asiatic Cuisine
Daca esti pasionat de bucataria asiatica, nu trebuie sa ratezi workshop-ul lui Chef Catalin Constantin, unde vei invata sa gatesti okonomiyaki si tonkatsu. Nu trebuie sa fii un cunoscator al bucatariei, te asteptam doar cu mult entuziasm si curiozitatea de a-ti depasi limitele culinare.
- Data: 21.02.2020
- Interval orar: 2 PM- 3:30 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-asiatic-cuisine-tickets-93332119883
Cooking Workshop – Mexican Cuisine
Multa savoare! Asa am descrie noi mancarea mexicana. Dar cel mai bine cunoaste tainele acestei bucatarii Chef Florin Carnicianu, alaturi de care poti invata sa prepari burito, tacos si guesadilla.
- Data: 22.02.2020
- Interval orar: 11 AM – 12:30 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-mexican-cuisine-tickets-93339686515
Cooking Workshop – Ciocolaterie artizanala Praline
Cine poate sa spuna nu ciocolatei? Chef Costin Licu ne propune o reteta de praline cu ganache de ciocolata neagra si caramel sarat. Daca nici tu nu poti sa rezisti unei asemenea descrieri, atunci acesta este workshop-ul la care trebuie sa participi!
- Data: 22.02.2020
- Interval orar: 1:30 PM – 3 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-ciocolaterie-artizanala-praline-tickets-93341674461
Cooking Workshop – Tehnologia produselor de patiserie din aluat oparit
Credem intr-un stil de viata sanatos, insa putin dulce nu a stricat nimanui niciodata. Alaturi de Chef Costin Licu, poti invata secretele din spatele unui ecler de zmeura cu crema Chantilly si ciocolata Turkish Tulumba bine facut. Stim ca suna sofisticat, dar te asiguram ca totul este posibil atunci cand ai langa tine cea mai buna echipa si putin curaj.
- Data: 22.02.2020
- Interval orar: 4 PM – 5:30 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-tehnologia-produselor-de-patiserie-din-aluat-oparit-tickets-93343285279
Cooking Workshop – Sushi
Sushi time! Bucataria japoneza poate parea complicata prin tehnicile folosite, insa sub atenta supraveghere si sfaturile lui Chef Florin Carnicianu vei invata sa creezi sushi-ul perfect. Alaturi de el, vei gati doua dintre cele mai cunoscute preparate: maki si nigiri.
- Data: 23.02.2020
- Interval orar: 11 AM – 12:30 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-sushi-tickets-93343929205
Cooking Workshop – Specialitati de ciocolata
Iubim vestile bune, dar cel mai mult iubim sa le impartasim cu voi! Desertul preferat al francezilor este unul plin de ciocolata, bezea, la care putem adauga arome de vanilie, brandy, portocala. Vorbim despre mousse-ul de ciocolata! Desi este un desert usor de realizat si intr-un timp scurt, Chef Costin Licu ne impartaseste cateva dintre secretele lui, pentru a ne asigura ca totul iese ca la carte.
- Data: 23.02.2020
- Interval orar: 1:30 PM – 3 PM
- Loc desfasurare: Pavilion B1, Romexpo, Stand 34
- Participare GRATUITA, in baza inscrierii in prealabil
Inscrie-te, aici: https://www.eventbrite.com/e/cooking-workshop-specialitati-de-ciocolata-tickets-93346813833