INGLOT au ajuns oficial in Bucuresti! Ii puteti gasi incepand din luna Aprilie, in mall-ul din Baneasa Shopping Center – Galeria Feeria.

Inaugurarea oficiala a avut loc pe 24 aprilie, evenimentul fiind unul de amploare. Invitatii au fost alesi pe spranceana, vedetele autohtone si presa fiind bineinteles nelipsite.

Inaugurarea magazinului INGLOT in Baneasa Shopping Center, reprezinta un pas important pentru dezvoltarea industriei de Make-up din Romania, populata si asa cu foarte putine produse TOP. O coincidenta amuzanta este  ca noul magazinul INGLOT  s-a deschis chiar deasupra magazinui MAC.  

INGLOT erau prezenti si pana in acest moment in Romania, in mall-ul Maritimo din Constanta dar si prin mediul online unde au un magazin activ.

Concernul international de produse cosmetice a fost infiintat in urma cu peste 25 de ani si este prezent in peste 300 de magazine din toata lumea. INGLOT este cu precadere specializat pe fabricarea de produse cosmetice profesionale, de inalta calitate, la preturi competitive. In procesul de fabricare se pune accentul pe utilizarea celor mai bune ingrediente si a unor materii prime atent selectionate. Nu este permisa testarea pe animale. Impreuna cu Make-up Artists recunoscuti, INGLOT dezvolta permanent noi texturi si culori, pentru a se alinia la tendintele actuale. Compania se distinge prin paleta foarte variata de culori si conceptul unic pe care il ofera clientilor sai.

Va invitam sa vizitati magazinul INGLOT.

Nu uitati ca participand la cursul de Machiaj Profesional al Atelierelor ILBAH beneficiati de reduceri consistente la toate produsele INGLOT, acestia fiind partenerii nostri oficiali incepand din 2014.

 

Mai jos va prezentam o serie de poze pe care le-am facut la evenimentul de inaugurare!