Tehnici inovatoare, secrete, tips&tricks legate de fenomenul beauty


8, 9 si 10 martie! Incepe editia cu numarul 11 Cosmobeauty


8, 9 si 10 martie! Incepe editia cu numarul 11 Cosmobeauty. Seminarii, workshop-uri, expozitii cu tot ce inseamna produse de top in materie de cosmetica, make-up, nails, hairstyle, spa & medical estetica.

Evenimentul are loc la Crystal Palace Ballroom si promite a fi un adevarat maraton a tot ceea ce implica industria beauty.

Atelierele ILBAH impreuna cu Beauty ONE pregatesc Zilele Internationale ale Frumusetii. Un concept inedit, o noutate absoluta in domeniu, totul fiind axat pe masterclass-uri, demonstratii si ateliere gratuite in domeniul beauty.


ZIF 2019 este un eveniment dedicat atat amatorilor de frumos, cat si profesionistilor in domeniu


Avem alaturi, si de aceasta data, makeup artisti, hairstyilisti, specialisti din industria cosmetica si domeniul nails. Experti, oameni care au facut cariera din asta, iar acum sunt pregatiti sa impartaseasca si altora din frumosul cuprins in ceea ce inseamna fenomenul beauty.

Si la aceasta a treia editie, vor fi peste 10 de ateliere pentru amatori si 3 masterclass-uri dedicate profesionistilor. Vorbim, totodata, de 400 de locuri gratuite, destinate tuturor pasionatilor de frumusete. Una dusa la cel mai inalt nivel.

Ca vorbim de Ateliere de Automachiaj, Wave&Curly, Impletituri, Cocuri, Nail Art,Cosmetica, Masaj, toate workshop-urile au un scop precis si bine definit: acela de a veni in sprijinul tuturor pasionatilor de beauty cu cele mai pertinente si avizate sfaturi in materie, totul coroborat cu punerea in practica a informatiei. Inscrie-te mai jos:









Masterclass-urile, sustinute de traineri interni si internationali vor arata ultimele tendinte in materie de hair si makeup. Tips&tricks, secrete, tehnici inovatoare pe care doar la ZIF 2019 le poti afla.





Accesul la eveniment se face pe baza inscrierii prealabile. Inscrierile se fac nominal. Dupa inregistrarea pe pagina evenimentului, fieacre persoana interesata primeste pe email biletul de acces la eveniment, impreuna cu detaliile atelierului/masterclass-ului la care s-a inscris. Biletul trebuie prezentat la ZIF 2019 in format electronic sau printat.

Te asteptam sa exploram impreuna universul fascinant a tot ceea ce inseamna fenomenul beauty!