Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

ILBAH Hairstyle Contest 2014

Anuntam oficial inceperea concursului ILBAH Hairstyle Contest 2014! Acesta va avea loc in perioada 15-16 februarie 2014 si se va desfasura in BUCURESTI la sediul Atelierele ILBAH ( Bd-ul Dacia, numarul 103, et 1, ap 04).

Fata de anul trecut concursul se va desfasura de aceasta data pe parcursul a doua zile si va gazdui un numar mai mare de participanti.

ILBAH Hairstyle Contest 2014 se va desfasura pe categorii de dificultate. Asadar vor fi doua categorii: Coafor stilist si FCMP

La acest concurs vor putea participa cursantii Atelierelor ILBAH de la cursurile de Coafor stilist si Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist (FCMP – 4 in1) atat din BUCURESTI cat si din PLOIESTI. Acesta este motivul pentru care asteptam un numar mare de participanti.

Le uram tuturor “mult succes!”, pentru ca va fi un concurs cu premii, acordate de un juriu de specialitate. 

De asemenea se va acorda si premiul de popularitate in urma voturilor obtinute de participanti pe FACEBOOK.

 

Mai jos puteti vedea castigatorul de anul trecut de la ILBAH Hairstyle Contest 2013:

 

IMG_5888

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.