Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

ILBAH Hair Style Contest 2014

Concursul ILBAH Hair Style Contest 2014 se afla la a 3-a editie. Competitia a fost una interna si a fost organizata pentru grupele de Coafor Stilist si Frizer-Coafor. Ea s-a desfasurat pe parcursul a doua zile.

Ziua cu numarul 1 a fost dedicata cursantilor de la Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist. Tema lor de concurs a fost: Folclor Romanesc. Cursantii nostri si-au exersat abilitatile dobandite la Atelierele ILBAH si au avut ocazia sa puna in practica tehnicile exersate. Ne mandrim cu traineri de exceptie, care stiu perfect sa-si ghideze elevii in directia dorita de acestia!

Premiul 1 la sesiunea Frizer-Coafor a fost castigat de Moldovan Rodovica (concurentul cu numarul 6, trainer Denisa Kelaru).

In a doua zi de concurs, si-au demonstrat maiestria cei de la Coafor Stilist. Tema lor a fost: “Flori din par”. Desi sunt abia la inceput de drum, au lucrat ca niste adevarati profesionisti!
Le multumim indeosebi trainerilor lor, pentru ceea ce ii ajuta sa devina si totodata cursantilor de la Machiaj Profesional pentru ajutorul acordat in cadrul concursului!

Premiul 1 la sesiunea Coafor Stilist a fost castigat de Nedelcu Georgiana Monica (concurentul cu numarul 14, trainer Silviu Iuga).

Premiile au fost oferite de Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala si Keune Romania – colaborator al scolii noastre!

Concursul insa nu se termina aici. Premiile de popularitate inca nu au fost adjudecate. Ele se vor acorda pentru fiecare grupa in parte, in urma like-urilor obtinute pe FACEBOOK. (votarea se incheie pe data de 11 Iunie).
Votati-va si voi favoritul pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH. click pe link »

Mai jos puteti vedea concurentii inscrisi in cursa pentru premiul de popularitate, pentru ambele sesiuni.  Voteaza si tu!

Frizer-Coafor

Voteaza favoritul primei zile aici:  click pe link »

Coafor-Stilist

Voteaza favoritul celei de-a doua zile, aici:  click pe link »

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.