Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

ILBAH Hair Style Contest 2013

Felicitari tuturor participantilor la competitia ILBAH Hair Style Contest 2013!  Multumim juriului de exceptie, trainerilor, dar si concurentilor pentru reusita acestui concurs.

Am organizat acest concurs pentru a da frau liber creativitatii si imaginatiei cursantilor Atelierele ILBAH de la cursurile de coafor si coafor stilist! Evolutia se vede!
Timp de o luna, de cand ne-am gandit sa organizam acest concurs, participantii s-au documentat, si-au creat propriul model, au exersat, au pus la punct cel mai mic detaliu si iata-i astazi, prezenti la concurs, cu modele uimitoare!
Ne mandrim cu traineri de exceptie, care stiu perfect sa-si ghideze elevii in directia dorita.
Acest concurs a fost dedicat lor, trainerilor dar si cursantilor de la Frizer-Coafor si Coafor Stilist!

Multumim sponsorilor acestui concurs (Keune si Remington) pentru premiile oferite.

Atentie! Concursul ILBAH Hair Style Contest 2013 continua, deoarece premiul de popularitate se va acorda pe Facebook. Participantul care va reusi sa stranga cele mai multe voturi pe Facebook cu modelul sau va castiga premiul de popularitate ce va fi decernat la sfarsitul lunii.

Albumul unde puteti vota participantii il puteti gasi la urmatorul link: poze facebook

Promitem sa organizam constant astfel de evenimente. La inceputul anului viitor va fi organizat concursul, make-up artistilor Atelierele ILBAH!

Mai multe poze de la concurs puteti vedea pe Facebook!

IMG_5888Untitled-8Untitled-7Untitled-6Untitled-5Untitled-4Untitled-3Untitled-2Untitled-1Untitled-9
Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.