Duminica, 3 august 2014, a avut loc prima editie a concursului ILBAH Best Make-up Artist, zi pe care am petrecut-o alaturi de niste concurenti motivati si pasionati de domeniul machiajului.

Tematica concursului a fost “make-up fantasy”, cu inspiratie din personajele de film, desene animate sau basm. Participantii ne-au adus alaturi personaje precum Craiasa Zapezii, Palarierul Nebun, Chess Queen, Alba ca Zapada, Avatar, Maleficent, sau din benzile desenate Pop Art.

Juriul de specialitate a fost compus din Crenguta Oprisan, Make-up Artist INGLOT Romania, Teodor Varban, Make-up Artist Melkior, Silvia Postolatiev, Make-up Artist si Blogger si nu in ultimul rand Cristina Rosca, Make-up Artist si Hairstilist. Impreuna, ei au analizat indeaproape tehnica de lucru, creativitatea si originalitatea, indemanarea si rezultatul artistic al creatiilor inspirate din
Cu ajutorul hairstilistilor din cadrul cursului de “Coafor stilist”, modelele participantilor au prins viata si ne-au introdus in atmosfera de poveste.

Dupa ce fiecare participant si-a aranjat modelul, a urmat prezentarea in fata juriului, unde s-au format ultimele impresii prin argumentarea alegerii personajului, motivarea aportului personal si explicarea tehnicii folosite.

Premierea mult asteptata a desemnat-o pe Barbara Tigle ILBAH Best make-up artist 2014, care a realizat machiajul personajului “Palarierul nebun”.

Premiul al doilea a fost castigat de Raluca Bacila, care a realizat un machiaj inspirat din benzile desenate si al treilea premiu i-a revenit Adinei Dinculescu, care a realizat un machiaj fantezist inspirat de filmul “Avatar”.

Premiile au fost oferite de INGLOT Romania, partener oficial Atelierele ILBAH, carora le multumim pentru sustinerea acordata!

Le multumim tuturor pentru implicare si speram ca initiativa noastra sa reprezinte un pas mare catre o cariera de succes!