Al VI-lea workshop oganizat de catre noi a avut o alta locatie, Ploiestiul, unde ne-am bucurat alaturi de pasionatii de design de o tema inedita – amenajarea unui spatiu de tip terasa in cadrul unui restaurant, chiar in inima orasului. Este vorba despre Gradina EDEN, al carui concept poate fi conturat chiar de catre castigatorul acestui curs, care va avea ocazia sa isi puna in aplicare proiectul, sa il vada materializat!

Amenajarea terasei unui restaurant este o arta in sine si de foarte multe ori succesul depinde de imagine. Clientii se vor intoarce mereu intr-un loc in care atmosfera le este pe plac si in care elementele de design, forma de prezentare, detaliile, personalul si meniul functioneaza intr-o deplina armonie.

Toti participantii care s-au inscris au avut la dispozitie 3 saptamani de realizare a proiectului de amenajare  al terasei EDEN, din momentul primei intalniri in locatia din Ploiesti, unde a avut loc un prim training pe amenajarea unei gradini.

Asteptarea a luat sfarsit pe 25 aprilie, cand reprezentantii viitoarei « oaze de relaxare » EDEN au desemnat castigatorii, impreuna cu Arh. Andreea Bahnean, trainer al cursului de Design Interior. In urma analizei proiectelor depuse, iata care sunt si castigatorii, care se vor bucura de urmatoarele premii, ca recunostinta a muncii depuse:

Locul I: Ilie Olga-Getuta – Implementarea propriu-zisa a proiectului de terasa publica, alaturi de client + Voucher de 200 lei (consumatie – chiar in terasa EDEN);

Locul II: Muscalu Daniela – Voucher 50% Discount la cursul de Decorator Floral din cadrul Atelierele ILBAH Bucuresti sau Ploiesti;

Locul III: Oprescu Madalina – Voucher cadou (200lei) pentru urmatorul workshop marca Atelierele ILBAH.

In plus, se acorda o mentiune speciala proiectului Mitzurei Szelleki, pentru originalitatea si creativitatea de care a dat dovada.

Ii felicitam pe toti participantii si ii asteptam cu drag la deschiderea terasei Eden, pentru a admira cum o idee transformata in schita prinde contur si devine realitate!